Здравейте любители на мяукащите любимци :) ,
Имаме си две женски писани и се сблъскахме с проблема едната да препикава като мъжка. Хванах ги веднъж и на калъп

, не успяха да свършат нищо де

Препикаването излиза извън контрол вече. Няма да ви разправям на какви нестандартни места намираме локвички, а миризмата е направо непоносима. Не е като на мъжка котка, но като е препикано на 3-4 места си е ужас. Най-лошото е, че тостерът пострада

, да не говорим, че беше напикала и един от закачените ми черпаци. Как? - той е на високо сравнително. До ден днешен си остава загадка! Чудим се с приятеля ми дали да я кастрираме, защото това разгонване трае вече 3 месеца някъде. Другата също е разгонена, но освен да ни се дупи и понякога да мяука хипнотизиращо, други бели не прави. Даже е доста любвеобилна в този си период, който също вече продължава доста дълго време. Нормално ли е това изобщо? Мислих, че до месец ще им мине всичко. Приятелят ми реши първо да я чифтоса едната и после да я караме при чичо доктор, за да прекъснем потомствената и връзка

. Какво мислите вие? Четох разни други теми за разгонването и се чудя другата трябва ли да я кастрираме и нея, въпреки че разгонването и не пречи на никой? Жал ме е за горките животинчета, но тази с пикаенето направо не се трае.
П.С: Виновната е тази вдясно