В събота имах уговорен час за кастрация.За друго ,разгонено куче,което така и не успяхме да хванем

Досега не смеех да кастрирам непознато (за мен) куче,без да знам къде битува и има ли кой да го наглежда.С Лайка рискувах.Затова мисля че и дължа поне тази тема,все е някакъв шанс за нея...Нищо не пречи да се надяваме и да мечтаем...пък може и да дочакаме...
Та така ,сложих и каишката,върви сносно на повод,безкрайно социална,адаптивна,търпи лекарски манипулации,не се шашка особено,с една дума идеална за осиновяване.
Тук чакаме чинно във ветеринарната клиника

А тук е вече оперирана

Всичко мина добре,не беше бременна или разгонена,но скоро е предстояло да се разгони,тъкмо навреме се случиха нещата.
Кучанка е младичка,на около 1.5-2 години най-много.Имаше папилома в едното ухо,махнахме я.
Изкара нощта в гаража(нелегално),доста беше повръщала( кокали

Не знам защо,ама все я мисля,та днес през обедната почивка "подпалих моторетката" да я търся и за моя радост успях да я намеря.
Жива и здрава,даже и апетит имаше.Носех пастетче,едно кюфте,купих и два кремвирша,омете всичко за нула време, накрая сложих и гранулки, и тях не отказа.Олекна ми.Сега предстои да се охраним,да стане красива и някой да я забележи.
Не живее на добро място ,обаче ,та ще имаме нужда от много късмет...