Здравейте на всички!
Позволявам си да ползвам темата за да помогна на едно кученце в нужда... Работата е там, че нещата са доста сложни защото човекът който го притежава го продава за кучешки боеве!! Трябва да измъкна кучо от тази ситуация но имам нужда от приемен дом за него... За повече информация на ЛС.
Моля който може да помогне да се отзове! Предварително Благодаря!
Куче, ползвано за боеве
Публикувано: 15 April 2014 - 11:56 PM
Ако имате доказателства, че го продава за кучешки боеве, може да се обърнете към районната полицейска служба.
Публикувано: 16 April 2014 - 11:11 AM
А тази "районна полицейска служба " трябва ли да е от града на човека който продава животното или не, понеже се водя по една обява и не знам ако я изтрие или промени животното ще остане при него и ще сме пак на същото положение.
Като цена му иска 250 лв. Притеснението ми е че няма да му изземат кучето и ще скрият нещата и той пак ще си го продаде на някой изрод. Питам се как процедира тази Р.П.С.
Други ме посъветваха да купя кучето но аз нямам средствата и транспорта от Самоков до Добрич.
Имам само една обява... и желание да му помогна.
Като цена му иска 250 лв. Притеснението ми е че няма да му изземат кучето и ще скрият нещата и той пак ще си го продаде на някой изрод. Питам се как процедира тази Р.П.С.
Други ме посъветваха да купя кучето но аз нямам средствата и транспорта от Самоков до Добрич.
Имам само една обява... и желание да му помогна.

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Публикувано: 16 April 2014 - 11:32 AM
Намерих тел. на районното управление в града на този продавач и се свързах с един господин който ми обясни, че мога да отида в районното на моя град и да си подам сигнала тук а двете районни по-между си щели да се свържат и да предприемат някакви мерки.
Лошото е че не ми казват дори и да е истина дали ще вземат животното, просто ми казаха: "те си знаят как да действат"
Малко се колебая дали е най-добрият вариант, но май нямам други идеи...
Лошото е че не ми казват дори и да е истина дали ще вземат животното, просто ми казаха: "те си знаят как да действат"
Малко се колебая дали е най-добрият вариант, но май нямам други идеи...

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Публикувано: 16 April 2014 - 04:39 PM
Хора, вземете се в ръце и започнете да използвате службите, на които се плаща, за да си вършат работата. Иначе този ад ще продължава. Недоумявам как може масово хората да не сигнализират където трябва, а да търсят алтернативни начини. Използвайте полицията, тя трябва да работи в услуга на обществото.
Публикувано: 17 April 2014 - 12:28 AM
Ох.. Сигнал е подаден звънях в районното в Самоков, подадох сигнал и на 112 отидох и в районното в моя град, но тук след разглеждане на обявата служителите на реда ми обясниха, че няма доказателства че кучето е ползвано за боеве а по написаното не може да се предприемат мерки понеже човека не е направил нищо нелегално.
В обявата пише че животното търпи на болка и се опитах да им покажа, че за да го е написал значи му е причинил болка за да разбере но отговора им беше същия нямало нищо с което господинът да е престъпил закона!
казаха ми и да се успокоя, не било чак толкова голям проблем...
В обявата пише че животното търпи на болка и се опитах да им покажа, че за да го е написал значи му е причинил болка за да разбере но отговора им беше същия нямало нищо с което господинът да е престъпил закона!

Публикувано: 17 April 2014 - 07:59 AM
estrella, в 17 April 2014 - 12:28 AM, написа:
Ох.. Сигнал е подаден звънях в районното в Самоков, подадох сигнал и на 112 отидох и в районното в моя град, но тук след разглеждане на обявата служителите на реда ми обясниха, че няма доказателства че кучето е ползвано за боеве а по написаното не може да се предприемат мерки понеже човека не е направил нищо нелегално.
казаха ми и да се успокоя, не било чак толкова голям проблем...

Правилно са ти отговорили.
Страница 1 от 1