Персийска котка
Публикувано: 23 July 2008 - 09:58 PM
Цитат
Питам щото тялото му е сиво и се зачудих
Това се получава когато пухът израстне и се засилва при наличие на пряка слънчева светлината. Аз го наблюдавам и при моя котарак който е червен в периода когато е с най-дълга козина. Знам, че изложбените котки (черни и червени на цвят предимно) се държат в помещения без пряка слънчева светлина и се къпят с щампоани за подсилване на съответния цвят в периода на подготовка преди изложбения сезон.
Публикувано: 24 July 2008 - 08:29 AM
нямам впечатления цвета да определя дължината. индивидуално е при всяка котка според мен
Публикувано: 24 July 2008 - 11:23 PM
дам, аз казах, но ще се повторя - котката е мнооого хубава! убеден съм че ще мори конкуренцията по фифе изложби и би я отграндила лесно в цфа ако имаше алтернатива за това
честито и успехи!!! ;)
честито и успехи!!! ;)
Публикувано: 26 July 2008 - 11:05 AM
Здравеите отново!
Моят сладкиш при всяко пиене на вода ,драска по купи4ката и незнам какво се опитва да направи,но винаги я излива.Та някои може ли да ме посъветва в какво да му сложа водата, за да му е удобно да пие.Все пак сега съм си в къщи ,но скоро ще запо4на отново работа и неискам цял ден да е жаден след като я разлее.
Моят сладкиш при всяко пиене на вода ,драска по купи4ката и незнам какво се опитва да направи,но винаги я излива.Та някои може ли да ме посъветва в какво да му сложа водата, за да му е удобно да пие.Все пак сега съм си в къщи ,но скоро ще запо4на отново работа и неискам цял ден да е жаден след като я разлее.
Публикувано: 26 July 2008 - 11:09 AM
Цитат
Аз мислех че този август ще я взимаш а ти си я взела миналия август пак не съ прочел датите като хората но това не пречи да пуснеш някоя друга снимкА на хубавицата
Хубавицата е постригана за летни жеги и сега прилича на лъвче. ;D Този август ще ходя в Братислава да си прибера новото ми коте, вискасно британче.
Публикувано: 29 July 2008 - 12:55 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 July 2008 - 09:48 PM
а това е Тара...тя е котето на майка ми ;)

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 31 July 2008 - 03:48 PM
Здравейте на всички!Аз съм нов потребител и искам да ве попитам,понеже искам да си взимам персийска котка на цена до 200 лв без значение какъв цвят е или какъв цвят са и очите.Не мога да пътувам а това ми е проблем,примерно за да взема поръчката си.Аз съм от Благоевград и ако може някой да ми осигури такова котенце нека да пише тук или на лс:) Благодаря много:)