Персийска котка
Публикувано: 26 July 2008 - 11:05 AM
Моят сладкиш при всяко пиене на вода ,драска по купи4ката и незнам какво се опитва да направи,но винаги я излива.Та някои може ли да ме посъветва в какво да му сложа водата, за да му е удобно да пие.Все пак сега съм си в къщи ,но скоро ще запо4на отново работа и неискам цял ден да е жаден след като я разлее.
Публикувано: 26 July 2008 - 11:09 AM
Цитат
Хубавицата е постригана за летни жеги и сега прилича на лъвче. ;D Този август ще ходя в Братислава да си прибера новото ми коте, вискасно британче.
Публикувано: 29 July 2008 - 12:55 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 July 2008 - 09:48 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 31 July 2008 - 03:48 PM
Публикувано: 31 July 2008 - 04:35 PM

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 31 July 2008 - 08:09 PM
PS: Вероятно намекваш за новата котка на СветаМопс? О, да, тя наистина е достойна за хвалби, защото е много, много красива котка, която заслужава да й бъде обърнато внимание!!
Публикувано: 31 July 2008 - 08:44 PM
Цитат
и отговорът, който питащият получи го препраща точно там, където (сигурна съм) ще могат да удовлетворят молбата му.
На въпроса на stefo_ бе отговорено!

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 31 July 2008 - 09:32 PM
но както alekian_yona и radocats могат да пишат каквото и както сметнат за нужно, така мисля имам право и аз. като държа да се забележи, че никога не съм обидил никого с мое изказване. просто това е моето мнение, това е моят начин да го кажа. казвам го не само тук, а и, както сам си отбелязал, навсякъде където имам желание да пиша (дори и в цитирания по-горе форум). всеки може да си направи извод какво съм искал да кажа, да го изтълкува според себе си и да си извади извод за мен, и за написаното от мен. нямам претенции за нищо, още по-малко адвокат на някого.
alekian_yona, въпросът както е в цитата е
Цитат
не видях да осигурявате каквито и да е котенца, пък персийски още по-малко.
Публикувано: 31 July 2008 - 09:43 PM
ако търсиш подтекст, непременно ще си го намериш маус
Публикувано: 31 July 2008 - 10:19 PM
Цитат
Цитат
не видях да осигурявате каквито и да е котенца, пък персийски още по-малко.
ами правилно, значи. Не му осигурявам (говоря от свое име), но му давам идея къде да потърси, и то персианци (нали, тъй де, персийски котенца) ;D
бтв, маус е манус и не е адвокат (все още, иначе има мн да учи)
B)
radocats, ние кого обидихме? ;)