Персийска котка
Публикувано: 22 August 2008 - 08:45 AM
Добре.Мерси за съветите.Днес мисля да го изкъпя и да го среша , но преди това ще си купя такъв гребен за какъвто говорите.Голяма мъка ми е това ресане.Стискайте палци да успея днес да го среша, защото никак не ми харесват тези сплъстени места по опашката.
Благодаря за съветите! :wub:
П.С.Що се отнася до това дали е породист персийец - изобщо не ме вълнува.Аз си го обичам такъв какъвто е.
Благодаря за съветите! :wub:
П.С.Що се отнася до това дали е породист персийец - изобщо не ме вълнува.Аз си го обичам такъв какъвто е.
Публикувано: 24 August 2008 - 10:25 PM
Тайната е да свикнат от малки с тази процедура ;D Моя котарак направо ляга по гръб и мога да го реша по корема часовееее :P
Публикувано: 25 August 2008 - 08:00 AM
А моя е изключено да легне по гръб,винаги трябва да е в позиция да се защити.Затова аз го хващам за предните лапи (подмишниците),повдигам го и реша колкото е възможно по-бързо ;D.Не дава да му се пипа корема,а иначе много обича да го реша.
Публикувано: 26 August 2008 - 10:36 AM
Искам да ви питам нещо.Това на носната гъба на Съни са пигментни петна,нали?
Сега за първи път им обръщам внимание,а и ми се струва,че преди ги нямаше :rolleyes:.Каква може да е причината да се появят?Преди някога съм чела,че това е недостатък при червените персийки и се дисквалифицират от изложби,така ли е?
Сега за първи път им обръщам внимание,а и ми се струва,че преди ги нямаше :rolleyes:.Каква може да е причината да се появят?Преди някога съм чела,че това е недостатък при червените персийки и се дисквалифицират от изложби,така ли е?
Публикувано: 26 August 2008 - 07:17 PM
Виж го хубаво да не си е одраскал носа. Аз водих Марвин за това на лекар и той ми се смя.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 26 August 2008 - 07:37 PM
Ми уж го гледах.Не изглежда одраскано,а просто черно -като петно.Не е коричка в никакъв случай.
Ти за какво си водила Марвин на вет? Не е ли просто козметичен дефект???
Разглеждам стари снимки.Явно винаги си ги е имал тези 2 петна на носа.
Единственото обяснение е,че или се побърквам,или се вманиачавам :huh: ;D
Ти за какво си водила Марвин на вет? Не е ли просто козметичен дефект???
Разглеждам стари снимки.Явно винаги си ги е имал тези 2 петна на носа.
Единственото обяснение е,че или се побърквам,или се вманиачавам :huh: ;D
Публикувано: 26 August 2008 - 07:44 PM
Исках да съм сигурна, че му няма нищо. Оказа се одрано. Ама аз много се притеснявам и даже малко прекалявам. Добре, че вета ми е готин и няма нищо против.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 28 August 2008 - 06:58 PM
ето ни малко на балкона B) Tова е Шери

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 29 August 2008 - 10:02 AM
Здравейте форумници! Отдавна не съм писал, но тези жеги измъчиха и нас, и нашите любимци! Поздравления за хубавите снимки, които сте показали! Сега и аз искам да закача няколко - съвсем пресни и се надявам, че ще ви харесат ;D
Желая на всички успешен ден и приятен уикенд!!
Това е Лови, малко ушат в момента, но се надявам това да изчезне с отминаването на пубертета му ;)
Желая на всички успешен ден и приятен уикенд!!
Това е Лови, малко ушат в момента, но се надявам това да изчезне с отминаването на пубертета му ;)