Персийска котка
Публикувано: 30 October 2008 - 04:20 PM
някои от изреченията ти са написани на по-правилен български език от тези, на някои от нашите форумници. Поздравления! ;D
Публикувано: 30 October 2008 - 04:33 PM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 31 October 2008 - 12:29 PM
Цитат
:->)
Ех, ако повече хора разсъждаваха така.
Прекрасно попълнение в развъдника, с отлични родители като фенотип и генотип. И наистина е крачка напред в осъществяване на мечтата за световен шампион. :blink:
Сигурна съм, че един ден и това ще се случи. ;)
Публикувано: 31 October 2008 - 02:36 PM
Цитат
Цитат
:->)
Ех, ако повече хора разсъждаваха така.
Прекрасно попълнение в развъдника, с отлични родители като фенотип и генотип. И наистина е крачка напред в осъществяване на мечтата за световен шампион. :blink:
Сигурна съм, че един ден и това ще се случи. ;)
Дано да стане ,мерси за пожелания.Но засега трябва работа ,работа и още работа,тихо ,мирно и кротко. :blink: :blink: :blink:
Публикувано: 14 November 2008 - 08:42 AM
Пускам няколко снимчици на сбъднатата ми мечта - Уили - Boberan's Last Wild Night - съжалявам, че е без много козина, но се надявам това да се промени до пролетта, когато планирам да го попредставя на някоя и друга изложба.
Още веднъж успех на всички на изложението!
Публикувано: 14 November 2008 - 09:10 AM

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 14 November 2008 - 10:40 AM
иначе снимки на черни котки не обичам... нищо не виждам на тях ;D вижда се обаче добрият тип на този котарак. а козина се отглежда наистина :blink: честито! пожелавам ти още много сбъднати мечти :OK: :OK:
Публикувано: 14 November 2008 - 12:59 PM
Сигурна съм, че скоро ще има и снимки с много козина. Щом е Boberan, а и е при такъв майстор на груминга, не може да бъде иначе.
Надявам се, снимките да ги споделиш с нас. Обожавам черни котки. :blink:
Може ли малко повече за него - характер, родители, възраст.
Публикувано: 14 November 2008 - 01:23 PM
Публикувано: 14 November 2008 - 04:09 PM

Публикувано: 16 November 2008 - 08:47 PM
Цитат
Цитат
Пускам няколко снимчици на сбъднатата ми мечта - Уили - Boberan's Last Wild Night - съжалявам, че е без много козина, но се надявам това да се промени до пролетта, когато планирам да го попредставя на някоя и друга изложба.
Още веднъж успех на всички на изложението!
Hvala, ti si pravi čovek :palec:
GC Boberan*s Wild Night, DM - жесток, жесток котарак :wub:
Публикувано: 16 November 2008 - 11:17 PM
Бон-Бон, благодаря ти, твоят Лови пътува към теб в момента, дано останеш доволна от него. Ще продължа с няколко негови снимки...