Персийска котка
Публикувано: 14 November 2008 - 09:10 AM
Може да няма много козина, но пак си е красавец. ;)

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Публикувано: 14 November 2008 - 10:40 AM
мда. след изложбата ще има какво да се коментира, надявам се не само в тази тема. и надявам се да ни разрешат ;)
иначе снимки на черни котки не обичам... нищо не виждам на тях ;D вижда се обаче добрият тип на този котарак. а козина се отглежда наистина :blink: честито! пожелавам ти още много сбъднати мечти :OK: :OK:
иначе снимки на черни котки не обичам... нищо не виждам на тях ;D вижда се обаче добрият тип на този котарак. а козина се отглежда наистина :blink: честито! пожелавам ти още много сбъднати мечти :OK: :OK:
Публикувано: 14 November 2008 - 12:59 PM
Жесток котарак. :->)
Сигурна съм, че скоро ще има и снимки с много козина. Щом е Boberan, а и е при такъв майстор на груминга, не може да бъде иначе.
Надявам се, снимките да ги споделиш с нас. Обожавам черни котки. :blink:
Може ли малко повече за него - характер, родители, възраст.
Сигурна съм, че скоро ще има и снимки с много козина. Щом е Boberan, а и е при такъв майстор на груминга, не може да бъде иначе.
Надявам се, снимките да ги споделиш с нас. Обожавам черни котки. :blink:
Може ли малко повече за него - характер, родители, възраст.
Публикувано: 14 November 2008 - 01:23 PM
Благодаря на всички за хубавите думи. Котаракът има страхотен характер, малко е стеснителен, но иначе е като куче. Това е последното коте от Боберан, което се предлага от този баща GC Boberan's Wild Night, DM, който между другото е един от най-добрите им производители за всички времена - зад него има над 30 гранда, а може да станат повече, защото има доста негови деца, които не са водени по изложби все още. Само GC,RW Jolee Dune of Boberan,DM го превъзхожда - 50 гранда. Майката е Marja's My Boo of Boberan и е полусестра на майката на GC Boberan Sasha, така че родословието е доста прилично ;D На година и половина е и е негативен, за всички които се интересуват :o Когато му отгледам козина ще го снимам обезателно отново, в момента е доста невзрачен, но и това ще мине.
Публикувано: 14 November 2008 - 04:09 PM
Фантик, новият ти котарак е изключителен! :->) С нетърпение чакам да го снимаш с козина, обаче очите са удивителни, музуната и осанката също. Саша от Боберан е мой любимец, мисля, че ще отгледаш невероятен шампион.

Обичам всички котки, вашите също.
Публикувано: 16 November 2008 - 08:47 PM
Цитат
Цитат
Здравейте, пълно мълчание в темата?! Къде се потопиха всички любители на породата, вероятно кипи подготовка за предстоящата изложба? Желая на всички успехи и дано всеки бъде удовлетворен!
Пускам няколко снимчици на сбъднатата ми мечта - Уили - Boberan's Last Wild Night - съжалявам, че е без много козина, но се надявам това да се промени до пролетта, когато планирам да го попредставя на някоя и друга изложба.
Още веднъж успех на всички на изложението!
Пускам няколко снимчици на сбъднатата ми мечта - Уили - Boberan's Last Wild Night - съжалявам, че е без много козина, но се надявам това да се промени до пролетта, когато планирам да го попредставя на някоя и друга изложба.
Още веднъж успех на всички на изложението!
Čestitam Martine, imaš oko za nabaviti prave mačke.
Hvala, ti si pravi čovek :palec:
Hvala, ti si pravi čovek :palec:
GC Boberan*s Wild Night, DM - жесток, жесток котарак :wub:
Публикувано: 16 November 2008 - 11:17 PM
Поздрав на всички любители на породата със снимка от мен - това е Толик, който скоро ще се радва на щастлив живат като домашен любимец ;D
Бон-Бон, благодаря ти, твоят Лови пътува към теб в момента, дано останеш доволна от него. Ще продължа с няколко негови снимки...
Бон-Бон, благодаря ти, твоят Лови пътува към теб в момента, дано останеш доволна от него. Ще продължа с няколко негови снимки...
Публикувано: 16 November 2008 - 11:27 PM
А това е Лови, дано Ви хареса :wub:
Публикувано: 17 November 2008 - 11:02 AM
Да хвала на Мартин! Как ме изложи ,така ми грумира котките ,че не можах да се отърва от купите ;D
Но истина ,че съм му много благодарна ,че в петък до девет вечерта се занимава с моите писанки ,да изглеждат така добре на изложбата.Има златни ръце. :wub:
Но истина ,че съм му много благодарна ,че в петък до девет вечерта се занимава с моите писанки ,да изглеждат така добре на изложбата.Има златни ръце. :wub:

Вход

Горе
Цитиране +