Здравейте уважаеми приятели на красивите котки.
Много е красив Чейс, това, че е с едно оченце не го прави лош производител, справка по-горе красивия котарак

Радо не мога да вляза в твоя сайт, включва ми се мейлагент така ли трябва да бъде?
Амииии Галипер каза едно нещо... Фантик, Радо, нея, Манус, Жади и някои други се познават в известен смисъл, виждали сме производството и котките, но други някои са как да кажа слабо познати и не могат да очакват да ги ценим наравно с доказали се развъдчици. Купили си хубави котки, чакаме да видим по-нататък...
Хората, които имат какво го показват, благодаря, имам нужда да си оплакна оченцата в красиви котки, а и не само аз. Много пъти се е писало, но да го припомня на някои, може да не го знаят. Форумът е място, където се показва, а не се доказва, доказва се на изложбите. Влизат развъдчици, влизаме и любители, ако някой се чувства с време, сили, знания, съгласен е и останалите форумисти го одобрят
ТЪРСИ СЕ МОДЕРАТОР на подфорум Персийска котка.
Казано ми беше, че подфорумът не се модерира.
Поздрави и добри дни на вас и домашните пухчовци.
Порових в личните си колекции

Отрязах развъдчика, за да не ме упрекнете в пристрастие, но всички го знаят... Какво ще кажете за цвета на очите? Или пък на Ари?

Има в БГ прекрасни кълърпойнти, от добро по-добро родословие, резултати по изложби, доказани производители.

Обичам кълърпойнтите