Персийска котка
Публикувано: 13 September 2009 - 06:54 PM
Аз не препоръчвам лайката пред съвременните продукти и методи. Освен това изредих и други субстанции.
Манус, знам че те човърка отвътре да се заяждаш, но ако нямам нищо под ръка, а котките ми са с мръсни очи ще сваря лайка и с така стерилния разтвор ще им изчистя очите докато имам възможност да се отбия в аптеката и си купя борова вода. Няма да си оставя животните слепи което ти може би би направил.
Остани си със здраве!
Публикувано: 13 September 2009 - 10:32 PM
Нищо лично, просто качеството е ниско, но те си го знаят.
Възможно е. Но за мен всички котки са хубави и с удоволствие ще отида да ги видя на живо. А за качествата им ще се произнесат съдиите.
Надявах се, да видя Деймънд на изложбата. Огненочервените котараци са ми слабост.
Публикувано: 13 September 2009 - 10:32 PM
Публикувано: 13 September 2009 - 11:16 PM
http://www.luxcatclu...ausstellung.php - може да става въпрос за качеството и нивото на тази изложба!?
Публикувано: 13 September 2009 - 11:32 PM
http://www.luxcatclu...ausstellung.php - може да става въпрос за качеството и нивото на тази изложба!?
Едва ли... Тази изложба е била на 12-13 септември, т.е. вече минала. Освен това последният срок за заявка за участие е бил 1 месец преди провеждането на изложбата.
Ако някой е ходил, може да покаже снимки.
Ще се радвам да видя висок клас котки, там перси почти не участват, но пък има страхотни британци.
Публикувано: 14 September 2009 - 05:30 AM
Като как точно да участва Даймънд след като аз не съм член на ФИФе? За качеството на чии котки говориш?
Публикувано: 14 September 2009 - 07:40 AM
Като как точно да участва Даймънд след като аз не съм член на ФИФе? За качеството на чии котки говориш?
Аз за качество на котки не говоря, не разбирам и не давам оценки. Както казах по-горе, за мен всички котки са хубави. Жалко е когато котки с потенциал ги виждаме само на снимка, а не и на изложба. Мисля, че членството не е задължително за да се запише котка за изложба, стига тя да има редовно родословие.
Публикувано: 15 September 2009 - 12:36 PM
О, това изобщо не е вярно. И именно това е пречка качествени котки да ги няма по изложбите. Вид политика - да дадем път на посредственото, на алъш-вериша с котки. Разбира се, не вс, което виждаме на изложби минава под този знаменател, изобщо съм далече от подобна мисъл

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 15 September 2009 - 12:39 PM
Жесток аватар! Направо изби рибата!!!!

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 15 September 2009 - 12:44 PM
Дами и господа, вземете да посещавате малко повече изложби и то такива, на които да има повече котки, а не по един представител от клас и не берете грижа за Великото Херцогство. Такива като вас, и някои ваши ментори с развален български, няма да стигнат поданиците на Херцогството и някои други държави с подобен статут дори и да тичат срещу тях. При вас основният проблем е в манталитета. Жалка история, какво друго да кажа. Иначе си ходете на махленските изложби и се бийте в гърдите колко сте велики, но единственото, което умеете най-добре е да се пънете без покритие и да се заяждате с нескрита злоба.

Публикувано: 15 September 2009 - 07:34 PM
Публикувано: 17 September 2009 - 07:05 PM
Как примерно си хапват
Разкажи, моля те, повече за тях, досега си мислех, че у вас котките са само две. Кой от тях ще ходи на изложба?

Вход

Горе
Цитиране +