Персийска котка
Публикувано: 13 November 2007 - 05:28 PM
П.С.: Котките и кучетата наистина нямат потни жлези. ;) Затова като им е горещо, за да се охладят изплезват език и дишат през устата.
Публикувано: 13 November 2007 - 06:24 PM
Публикувано: 13 November 2007 - 09:22 PM
Цитат
....сушенето с печка спомага за по-бързото изсъхване козината на коремчето-хващам я под предните крачета и я обръщам във всички посоки... Трудно ми е да я накарам да легне по гръб и да стои, докато върша тази неприятна за нея процедура, особено за тази част от тялото й.
В друг пост прочетох за смесването на оцет и вода при обливането...страхотен резултат има - изпробвала съм го върху моята собствена грива. ;) Лошото е, че дори и след обилно измиване, отново се усеща миризмата на оцета. ;D

"Ако не можеш да победиш - бъди смел в опита си!"
Публикувано: 13 November 2007 - 10:09 PM
ето ги и нашите две момичета :kotence:
Прикачени файлове
-
6ani_R.JPG (277.97K)
Брой сваляния: 308

"Ако не можеш да победиш - бъди смел в опита си!"
Публикувано: 14 November 2007 - 12:19 AM
Цитат
Прекаляваш с количеството оцет или не го разреждаш достатъчно?
Манус кога ще ни покажеш твоите котки?
Публикувано: 14 November 2007 - 09:44 AM
Цитат
Странно защо ли всички решаваме,че manus има няколко котки ;D.
Публикувано: 14 November 2007 - 10:10 AM
Цитат
Да се оправи веднага. ;D
Публикувано: 14 November 2007 - 11:41 AM
Публикувано: 15 November 2007 - 06:10 PM
Според вас може ли това да е причина тя да си изяде малките котенца ( както при хамстерите ) и дали това ще се повтори и при това раждане , като уточнявам че живеят постоянно с мъжкия и неса отделяни досега никога .
Публикувано: 15 November 2007 - 06:12 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 November 2007 - 06:34 PM
Публикувано: 15 November 2007 - 06:37 PM
Цитат
Mислиш ли, че имаш знания, наблюдение и познаваш нуждите на котките до толкова, че да
Цитат
Та дори не сте разбрали предишния път, че е бременна, да не говорим за изчезването на котетата.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 15 November 2007 - 06:50 PM
Публикувано: 15 November 2007 - 07:10 PM
1. Рано е за майката, ако те е грижа за нея - не би допуснала да ражда толкова скоро втори път.
2. Не знаеш как се гледат котки - как ще се справиш с проблеми при разждането, проблеми с малките?
Твой цитат от септември:
Цитат
Да, котката ти е родила за първи път, защото това е било май първото й разгонване.
А не мислиш ли и че им е доста рано и на двете котки?

Публикувано: 15 November 2007 - 07:27 PM