Персийска котка
Публикувано: 09 February 2008 - 12:09 PM
Може ли да постна адреса и ако може някой да го свали за да го гледаме всички? Или не е правилно?

Обичам котенцата и кученцата, дори когато пораснат и почват да правят бели. Имам 2 котенца Том и Джери и едно кученце Арни.
Публикувано: 09 February 2008 - 08:55 PM
Цитат
Ейййй, много е красив!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 February 2008 - 08:57 PM
Публикувано: 09 February 2008 - 09:08 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 February 2008 - 09:15 PM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 10 February 2008 - 03:34 AM
Цитат
Съжалявам за силните думи, но това е върховно безобразие. А аз съм седнала да обяснявам, че булдогът е нещастна твар. Думи нямам за цитирания текст. Абсолютно нечовешко - да се произвеждат животни, които трябва да се хранят "със сонда". Егати развъждането, егати вкусовете, егати живота.
Публикувано: 10 February 2008 - 11:25 AM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 10 February 2008 - 11:34 AM

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 10 February 2008 - 02:08 PM
Цитат
Съжалявам за силните думи, но това е върховно безобразие. А аз съм седнала да обяснявам, че булдогът е нещастна твар. Думи нямам за цитирания текст. Абсолютно нечовешко - да се произвеждат животни, които трябва да се хранят "със сонда". Егати развъждането, егати вкусовете, егати живота.
Insult, не е нужно да скандализираш хората с потреса си. Спора за породите няма да го решим ти и аз. Всяко животно си е индивидуално! И аз имам котки които се хранят безпроблемно и такива на които им отнема малко повече време и усилие да го направят сами. Нищо необичайно няма в храненето от ръка, както на кучета, така и на котки