Персийска котка
Публикувано: 10 February 2008 - 03:34 AM
Цитат
Съжалявам за силните думи, но това е върховно безобразие. А аз съм седнала да обяснявам, че булдогът е нещастна твар. Думи нямам за цитирания текст. Абсолютно нечовешко - да се произвеждат животни, които трябва да се хранят "със сонда". Егати развъждането, егати вкусовете, егати живота.
Публикувано: 10 February 2008 - 11:25 AM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 10 February 2008 - 11:34 AM

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 10 February 2008 - 02:08 PM
Цитат
Съжалявам за силните думи, но това е върховно безобразие. А аз съм седнала да обяснявам, че булдогът е нещастна твар. Думи нямам за цитирания текст. Абсолютно нечовешко - да се произвеждат животни, които трябва да се хранят "със сонда". Егати развъждането, егати вкусовете, егати живота.
Insult, не е нужно да скандализираш хората с потреса си. Спора за породите няма да го решим ти и аз. Всяко животно си е индивидуално! И аз имам котки които се хранят безпроблемно и такива на които им отнема малко повече време и усилие да го направят сами. Нищо необичайно няма в храненето от ръка, както на кучета, така и на котки
Публикувано: 10 February 2008 - 03:12 PM
Бебетата ги захранвам също от ръка, започвам с по 5 - 10 накиснати гранулки РК Бейбикет и постепенно увеличавам на 20 - 30 - 50 - 100. Сигурно ще ми се смеете че чак броя гранулите ;D но искам да съм сигурна че някой няма да остане гладен или пък да преяде. Понякога това продължава до 2.5 - 3 месеца, докато ги видя че започват сами с желние да си хапват от паничката.
Публикувано: 10 February 2008 - 04:35 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 February 2008 - 08:03 PM
Цитат
Бебетата ги захранвам също от ръка, започвам с по 5 - 10 накиснати гранулки РК Бейбикет и постепенно увеличавам на 20 - 30 - 50 - 100. Сигурно ще ми се смеете че чак броя гранулите ;D но искам да съм сигурна че някой няма да остане гладен или пък да преяде. Понякога това продължава до 2.5 - 3 месеца, докато ги видя че започват сами с желние да си хапват от паничката.
Говориме за храненето със сонда ,а не от ръка. ;)
Публикувано: 10 February 2008 - 08:06 PM
Цитат
За това става дума.
Публикувано: 10 February 2008 - 08:09 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 10 February 2008 - 08:16 PM
Мерси Жади!!! ;)
Публикувано: 10 February 2008 - 08:43 PM
На Съни също съм му давала така гранули,но само,за да видя дали ще му харесат (ако е нова храна) ;).Иначе той си се храни съвсем сам и няма проблеми,пие от купичка-изобщо не се мокри и даже напада водата от аквариума ;D.
Публикувано: 10 February 2008 - 10:25 PM
Цитат
Мерси Жади!!! ;)