Персийска котка
Публикувано: 20 June 2008 - 06:22 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 June 2008 - 06:45 PM
Цитат
Цитат
На нас - ДА, изглежда страхотен. Пусни линк към родословието му, ако може :blink:
Той се казва, GC CATILLAK'S YO VINNIE
Като дойде бебето ,ще кача родословието на сайта си.
Публикувано: 26 June 2008 - 06:52 PM
Публикувано: 26 June 2008 - 08:12 PM
Публикувано: 26 June 2008 - 11:31 PM
Цитат
Цитат
Всъщност, fantik е прав в казаното от него. Преди месец тази котка стана за сезон 2007/2008
GC,DW LTCH CHRISTMAS STARLET
2nd BEST CAT INTERNATIONAL DIVISION-EUROPE 2007/2008
BEST PERSIAN CAT AND BEST OF BREED SOLID CAT
INTERNATIONAL DIVISION-EUROPE 2007/2008
BEST WHITE PERSIAN FEMALE NATIONALLY - SHOW SEASON 2007/2008
Публикувано: 26 June 2008 - 11:44 PM
а
Цитат
Публикувано: 28 June 2008 - 03:06 PM
Искам да подстрижа Съни заради жегите,но фризьора,който работи с нашия ветеринар ни каза,че задължително животното трябвало да се упои.А аз знам,че не е хубаво да се слага упойка на сплесканите породи кучета и котки и отказах.
Идеята ми е да се подстриже късо (май някъде по-назад в темата имаше един такъв персиец),защото направо ми е мъчно да го гледам как се размазва като палачинка на плочките и как се завира зад тръбите в банята.
Публикувано: 29 June 2008 - 01:55 AM
Цитат
За който още не знае, той е собственост на Лена от http://www.ltch-cattery.com/
На другите ти въпроси, ето дословно нейният отговор
"вы им скажите , что это только мое дело !!! В том сезоне я выставляла Starlet, Sasha в нормальную кондицию и осенью буду выставлять его, папа вашего мальчика будет GC CFA :blink: "
Публикувано: 29 June 2008 - 09:37 AM
Цитат
Цитат
А къде сега този прекрасен котарак? Къкви постижения има по изложби? Раскажете ,много интересно ,той толкова хубав! Сигурно много печели по CFA рингове. :blink:
За който още не знае, той е собственост на Лена от http://www.ltch-cattery.com/
На другите ти въпроси, ето дословно нейният отговор
"вы им скажите , что это только мое дело !!! В том сезоне я выставляла Starlet, Sasha в нормальную кондицию и осенью буду выставлять его, папа вашего мальчика будет GC CFA :blink: "
А Вы ей скажите, что я очень рада за ее успехи и рада ,что он станет ,но наш папа,которого она поплевала уже давно стал GC CFA ;D Това можеш да и предадеш всъщо дословно.И да не си отваря повече устата, защото лъже и клюкари ,това със сигурност от завист ;)
Публикувано: 29 June 2008 - 09:55 AM
Сигурна съм, че ще има успехи по CFA изложбител :blink: Жалко, че досега не е участвал.
Сега може би и подходяща жена му търсите (то му е рано, но сигурно сте мислили по въпроса).
Доколкото си спомням другите Ви котки бяха дългокосмести екзоти или греша?