Персийска котка
Публикувано: 15 December 2009 - 07:47 PM
Макар и да не е за тази тема ще си позволя тук да похваля и IC Choose Berenetto (абисински котарак), който втория ден стана БИС котарак в трета категория при много оспровната конкуренция на наистина прекрасни британски и бенгалски котараци и сфинкс. Номинация получи и чаровният RAGGLEDAZZLE DUMBO (подрастващ Регдол).
Публикувано: 15 December 2009 - 09:01 PM
Публикувано: 15 December 2009 - 10:53 PM
Макар и да не е за тази тема ще си позволя тук да похваля и IC Choose Berenetto (абисински котарак), който втория ден стана БИС котарак в трета категория при много оспровната конкуренция на наистина прекрасни британски и бенгалски котараци и сфинкс. Номинация получи и чаровният RAGGLEDAZZLE DUMBO (подрастващ Регдол).
Честиото сладури, Ники да нама4ка6 Кикито от мен
Публикувано: 30 December 2009 - 11:24 PM
Публикувано: 11 January 2010 - 11:58 PM
MARADAN FUEGO
Публикувано: 13 January 2010 - 05:22 PM
Е тя е при нас едва от месец, 3 годишна биколорка.
След като я подстргахме и се съвзе от "ужаса" започна неистова игра.
До тогава основно лежи ,ту на дивана ,ту на фотйола.
Сега само като се прибера се започва : луди спринтове между стаите, едни чупки в кръста за да я я гониш.
Ама когато аз хукна в обратната посока и тя ме гони...Така може с часове.
Явно доста и е олекнало от козината , а как бе сплъстена ужас:)
Та който ми каже че са мързеливи ...не го вярвам.
Е , като и порастне отново козината , може пак да се кротне.
Публикувано: 13 January 2010 - 11:02 PM
още по една ли?
Публикувано: 15 January 2010 - 10:14 PM
diadra голяма сладурана си имате. не допускайте да се сплъстява и няма да се кротне. подстригването е най-добрия вариaнт за хора с ограничено време
Публикувано: 18 January 2010 - 10:48 AM
Сега е подстригахме, защото я взехме с неподържана козина.
Но съм накупила, четки , гребен и шампон за персийки, така че ще се опитам да отгледам хубава козина :-) .
Мисля че ще ми е малко трудно: от дългогодишен опит с късокосмести кучета, да се преквалифицирам на дългокосместа котка...Но времето ще си покаже, а аз ще ви я снимам и предствям тук.
Да помоля за екстериорно мнение от профисионалистите във форума за нея?!
И няма нужда да се притеснявате, тя е при мен, чрез втори човек от собственика и родословие до мен не е стигнало, следователно е кастрирана веднага щом я взех!
Публикувано: 17 February 2010 - 06:42 PM

Вход

Горе
Цитиране +