Сега и аз питам какво да правя. Положението е супер зле! Вече седмица и повече не успявам да уредя превоз на кучето от варненското село до Пазарджик/Пловдив! Точно сега няма начин да ида да го взема аз, убих се да търся какви ли не транспорти - няма. Намерих хора, които пътуваха по маршрута, но не искаха да го вземат (било голямо, било ги страх и т.н.). Намерих и транспортни фирми, които да ми го докарат, но всички искат да е обезпаразитено и ваксинирано, а кучето е много болно.
В състоянието, в което е, нямам никакви гаранции, че ще ни качат във влака (вече са ме оставяли така с куче). Не знам...
В тотална безизходица съм хора, моля, ако някой може да помогне, да ми пише!
Или ако някой може да го поеме до намиране на превоз?
EDIT:
Май се оправихме...
какво да правя !!?!
Публикувано: 21 May 2014 - 02:05 PM
Attera
Пусни линк към темата и тук, за да знаят хората къде да я търсят и че тя е точно за него... Мда... Ако тези кокали се дължат само и единствено на недохранване ще е добре - лесно ще се възстанови, но ако като при моя следствие на диагнози... Стискам палци на момчето.
Пусни линк към темата и тук, за да знаят хората къде да я търсят и че тя е точно за него... Мда... Ако тези кокали се дължат само и единствено на недохранване ще е добре - лесно ще се възстанови, но ако като при моя следствие на диагнози... Стискам палци на момчето.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 21 May 2014 - 02:19 PM
Чакам окончателно становище на лекарите, за да имам пълно инфо за темата. Сега е каша... до довечера ще са ясни нещата и ще пусна линк тук. В момента му преливат кръв, кучето е мега зле, не е просто слабо. Лекарите се чудят как е жив изобщо, а до минути може и да не е. И всичко идва от немърливо отглеждане!
Не можахте ли поне тия 40 кърлежа да му извадите бе, момче?!?!?!?! Тва не струва пари!
В момента съм доста афектирана, честно казано... единственото, което ми идва на ум е към "сладурите", които са го докарали до това положение. Да се молят да оживее, в техен интерес е............
Не можахте ли поне тия 40 кърлежа да му извадите бе, момче?!?!?!?! Тва не струва пари!
В момента съм доста афектирана, честно казано... единственото, което ми идва на ум е към "сладурите", които са го докарали до това положение. Да се молят да оживее, в техен интерес е............

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!
Публикувано: 22 May 2014 - 02:11 PM

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!