Вяра се нуждае от дом !!!
Тя не е мръсен помияр ,а живо, красиво същество, докарано до това състояние от истинските помияри - от нас хората....С какво сме по-различни от нея?! Нямаме потекло, често ядем боклуци ,но в лъскави опаковки и ако останем и ние на улицата без храна и баня ще изглеждаме даже по-зле....Замислете се като видите подобно животинче, замислете се, че и то е живо, че носи душа и иска да бъде обичано и да обича като нас хората; Опитайте се да помогнете ,ако не можете да го осиновите....винаги има начин!
07.08.2014
Свързаха с мен за много слабо куче с краста в Стара Загора. Отидох в циганската махала и открих животното в безпомощно състояние в един двор ,цялото в кървящи рани ...Там хората ми казаха ,че е така повече от година.......Едва ходеше !!! От приюта за безстопанствени животни дойдоха и я хванаха. Резултатите от изследванията бяха добри, лечението ще е дълго !
08.05.2014
Реших да кръстя кучето Вяра !
Вярвам ,че много скоро ще се оправи и ще намери своя дом !
Днес бях в приюта , Вяра е отделена от другите кучета ,изяжда всичко за секунди, изглежда спокойна !
13.05.2014
Вяра лежи свита в легенчето си ! Дори не си вдигна главата да ме погледне ......Гледачката казва ,че се храни и пие вода .Няма живец в това куче....
Циганското куче Вяра
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +