Dog.bg Форуми : Само аз ли мисля, че "кучкарите" у нас сме дискриминирани?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Само аз ли мисля, че "кучкарите" у нас сме дискриминирани?

#61 Потребителят е офлайн   nicky87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 May 2014 - 02:49 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 18 May 2014 - 02:44 PM, написа:

nicky87
Така де, и това е абсолютно нормално откъм гледна точка на хигиена, значи думите ви относно "гаврене с животинките" са абсолютно неуместни. Жената не се гаври с кучето си, просто слага гащи с помощни средства на животното, къде видяхте "гавра"? Дайте да спрем с тази зоо-шизофрения, където обслужване на животните се превръща в култ едва ли не. Дори в любовта ни към животните ни трябва да има разумни граници, не е ли така?
Дайте да им позволим и да ядат изпражнения на улицата и отровни гадости както е тръгнало, само и само да им угодим и защото така им харесва? Да спрем и да ги къпем тогава като се отъргалят в развалена риба или полуизгнила леш, за да им е максимален кефа?
Моля, нека да не стигаме до абсурди.

А вие къде видяхте гащи на снимката?Аз виждам само памперс.А отровните гадости по улиците идват от ''хора'',които са забравили или на моменти забравят,че обичат кучета.
User's Signature

Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 18 May 2014 - 03:09 PM

nicky87
То и само памперс стига, макар че аз слагах и гащи, защото кучицата весело сваляше памперса от дупето)))
Не разбирам вашите двойни стандарти - значи куче без гащи не може, но куче в Църква може??? В Практикер и в Макдоналдс, като пише автора на темата - може? Между другото, автора на дадена тема е питал къде да закупи нашийник срещу лаене за 5-кг кученце. Това също може, а без гащи - да анатемосаме и да линчуваме другите стопани?

Нещо не ми изглежда адекватно подобна реакция, сори)
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#63 Потребителят е офлайн   ira67 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2014 - 03:36 PM

Ще си слагам гащи на куче колкото искам, ще го храня с каквото искам , и повече няма да отговарям на интелегенти които не правят разлика между памперлс и гащи. Няма да ми давате акъл къде да връщам куче , че такива интелегенти няма да го вземат,че то е помяр, а ще си купят породисто. Няма как да се гордеете с помяр ,нама как да го носите превзето в чанта по църкви. и Макдоналдси. Винаги ще ви мразим с тазци превзетость.Позьори. ,ще сравняват деца с кучета.!

#64 Потребителят е офлайн   nicky87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2014 - 03:49 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 18 May 2014 - 03:09 PM, написа:

nicky87
То и само памперс стига, макар че аз слагах и гащи, защото кучицата весело сваляше памперса от дупето)))
Не разбирам вашите двойни стандарти - значи куче без гащи не може, но куче в Църква може??? В Практикер и в Макдоналдс, като пише автора на темата - може? Между другото, автора на дадена тема е питал къде да закупи нашийник срещу лаене за 5-кг кученце. Това също може, а без гащи - да анатемосаме и да линчуваме другите стопани?

Нещо не ми изглежда адекватно подобна реакция, сори)

Не виждам проблем в нехранителните магазини и Моловете да се влиза с кучета.Влизам с моите кучета и не ги нося,а си вървят и не са изяли никого!Нали вярата и църквите са за всички.И всички същества на земята са божи твари.Защо да не може куче да влезне.Ако не дай боже кучето ми се разболее сериозно бих си платила на попа да му пее за здраве.Защо не?Какво лошо има в нашийниците против лаене.Ако има нужда може да се използват.А и има нови,които не са с ток и не причиняват болка на кучето
User's Signature

Качена снимка

#65 Потребителят е офлайн   nicky87 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 May 2014 - 03:53 PM

Показване на мнениетоira67, в 18 May 2014 - 03:36 PM, написа:

Ще си слагам гащи на куче колкото искам, ще го храня с каквото искам , и повече няма да отговарям на интелегенти които не правят разлика между памперлс и гащи. Няма да ми давате акъл къде да връщам куче , че такива интелегенти няма да го вземат,че то е помяр, а ще си купят породисто. Няма как да се гордеете с помяр ,нама как да го носите превзето в чанта по църкви. и Макдоналдси. Винаги ще ви мразим с тазци превзетость.Позьори. ,ще сравняват деца с кучета.!

Вие се изкарахте най-голямата самарянка.А и както писах моите кучета вървят,а не ги третирам като куфари.И за кое точно ме мразите?Всеки има избор какво куче и от къде да си го вземе.Защо трябва да мразите някой заради избора му?Май не кучето ви е помияр...
User's Signature

Качена снимка

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни