Dog.bg Форуми : Помогнете ми относно породата Джак ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Помогнете ми относно породата Джак ръсел териер Оцени темата: -----

#1 Потребителят е офлайн   Siqnaa Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 May 2014 - 04:05 PM

Здравейте,
Мисля да си взема кученце порода джак ръсел териер. Първо куче ще ми е. Четох доста и се спрях на ръселчетата, обаче видях, че им пада козината целогодишно и това доста ме притеснява :dh_188: Та имам няколко въпроса:
1. Наистина ли пада толкова много козина и е тооолкова голям кошмар? Ако да как се справяте с това?
2. Живея в апартамент бих искала от личните ви опити да знам дали ръселчетата гризат (понеже доста от мебелите са дървени, а и има доста кабели като се загледах :ab_041: :ab_041: )
3.Понеже съм на лекции от 8 до 15 часа горе долу, дали ще има проблем кученцето да седи само през това време (защото знам, че някои породи не могат да седят сами и вдигат всичко живо)
Благодаря ви предварително. Ще се радвам ако споделите и други неща, които трябва да знам! :zz_220:

#2 Потребителят е офлайн   shmotz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 May 2014 - 05:17 PM

1.Не съм имал джак, но каквото и куче да е, пак ще има косми...дали ще "летят" или ще се "забиват" вече си е според породата :ab_041:

2.Всички бебета гризат всичко, а кое е "всичко" си зависи от стопанина /има доста теми във форума/

3.Имайте предвид, че като вземете бебока е силно препоръчително да сте си вкъщи с него поне първите 2 седмици...най-малкото е необходимо, за да се адаптира и да започнат да се случват нещата по точка 2. /освен да не гризе всичко, а само играчки, е нужно време и да се научи да стои само вкъщи, докато Ви няма/

...като цяло има доста подходящи теми във форума, сигурен съм, че ако ги изчетете, няма да имате проблеми.

Успех!
User's Signature

Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни