Отчаяна съм!
Публикувано: 29 May 2014 - 07:17 PM
В момента Ема е на 65 дена, към 4 кила и половина. Толкова е сладка и толкова ѝ се играе, а стои и плаче, защото не може. Гледката е просто жалка. Правя всичко за нея - всеки ден хапчета, 2 антибиотика, 4 инжекции, масажи, раздвижване, плуване. Покрай всички тези лекарства даже и втора ваксина не можем да ѝ бием. Къпя я по 4 пъти на ден, защото се нааква и напишква. Даже не може да клекне, за да не се омаже. Не дай си Боже да не съм си вкъщи, си спи в пикнята. Моля за съвет! Това на Ема не е живот. Отчаяна съм, че никога няма да мога да я изведа навън сред другите кучета да тича и бяга с тях. Никой не може да ми даде точна диагноза... А в интернет така и не попаднах на подобен случай.
П.П. Извинявам се за правописната грешка в заглавието.
Публикувано: 29 May 2014 - 07:26 PM
Публикувано: 29 May 2014 - 07:41 PM
Публикувано: 29 May 2014 - 07:49 PM
Публикувано: 29 May 2014 - 07:53 PM
Идете в ''Син Кръст'' или ''Добро Хрумване'' за тях знам,че са добри клиники.
Не искам да Ви порицавам,но случаят Ви е типичен пример защо не трябва човек да си купува кученце от подобни места,защото всичко,което са Ви казали докторите не е изключено.
Спестявайки от цената за кученцето си усложняваме и оскъпяваме с последващо лечение за животното.
Но най-лошото в случая не е парите,а че животинката страда.
Дано се оправи

Публикувано: 29 May 2014 - 07:54 PM
Цитат
Това предполага, че живеете в София?! Ако е да, Д-р Аминков знам, че е добър ортопед. На ваше място бих си направила една консултация с него.Не губете време. Проблемите може да са от ставите, но може да са и от вестибуларния апарат, нервната система и още много неща. Картинката, която пресъздадохте е потресаваща за мен. А за животинка на 65 дни и болката, коята изпитва, не ми се мисли. Дано откриете причината. Успех!
П.п. Снимайте Ема, така че да се вижда позицията на крачетата. Поне има надежда някой вет от форума да даде предположение какво може да е. Описание с думи не е достатъчно.

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 29 May 2014 - 07:59 PM
Публикувано: 29 May 2014 - 08:18 PM
К.Рускина, извинете отклонението ... Имате вече доста насоки. Потърсете мнения от някои от изброените. Дори на две места от тях отидете и се консултирайте, но не се бавете.

Публикувано: 29 May 2014 - 08:34 PM
Публикувано: 29 May 2014 - 09:01 PM
dmm, в 29 May 2014 - 08:18 PM, написа:
К.Рускина, извинете отклонението ... Имате вече доста насоки. Потърсете мнения от някои от изброените. Дори на две места от тях отидете и се консултирайте, но не се бавете.
Най-любезно ще Ви помоля да не наричате кучето ми по този начин "дисплазмено куче". Второ, не се познаваме, че да ми говорите на Ти. И трето- това не е само мое мнение. Изказвам впечатления и на други хора. Неслучайно не навлязох в подробности специално за Аминков, нека не изгрубяваме. Не съм казала, че Ема има дисплазия, нито съм го намекнала. Д-р Георгиев ЗА МЕН е светило и доказал именно в ортопедичните заболявания. Ако обичате повече не се обръщайте към мен. Твърде много агресия лъха от постовете Ви и нямам никакво желание да продължаваме спора. Всеки изказва мнението и впечатленията си.
Мисля само и единствено за доброто на кученцето, жената ще прецени кой да послуша.
Публикувано: 29 May 2014 - 09:52 PM
2. За лицето, което използвах ... Обикновено пиша в учтива форма към новорегистрирани потребители (макар че не смятам ТИ-то за обидна форма във форум). А точно ТИ не ползваш етикета, който изискваш, затова не изисквай това от другите. Погледни първо в "твоя двор"
3. И трето- това не е само мое мнение. Изказвам впечатления и на други хора. - това е доста несериозно. Жената иска съвет, кутрето не може да ходи от болки и жената се нуждае от съвет и насока, а не от говорител на "другите хора".
4. Ако обичате повече не се обръщайте към мен. Твърде много агресия лъха от постовете Ви и нямам никакво желание да продължаваме спора. - много обичам да ми отправят реплика и после да ми кажат, че нямам право на отговор. Като нямаш желание да спориш, да беше го направила по-отрано .... Наистина няма да е зле да намалиш квалификациите, защото се получава: крадеца вика дръжте крадеца.
К. Рускина, прощавайте за този пост, но нямаше как да прескоча по-горното, с което слагам точка от моя страна.
Разбирам, че ви е трудно да снимате не можещо да стои на крачетата си кутре и тези ви снимки няма да помогнат особено тук, но дано се включи и някой от вет. лекари в сайта поне с предположения. Не подценявам кварталните лекари, аз лично основно ползвам моята квартална ветка (която между другото работи доста професионално и с рутина), но в случая определено ви трябва специалист. От сърце ви пожелавам да разберете причината за това състояние и малката да си стъпи на краката - в пряк и преносен смисъл!

Публикувано: 29 May 2014 - 10:54 PM
Другата вероятност е да има вродено заболяване засягащо миелинизацията на нервите,но там не би трябвало да има изразена болка.
Успех и дано попаднете на ПРАВИЛНИЯ лекар!
Публикувано: 30 May 2014 - 07:48 AM

ветеринарен кабинет "Д-р КОКО" гр. Пловдив
тел: 0887415207 032/693578
Аз не съм най-добрия лекар, аз просто си върша работата.
Публикувано: 30 May 2014 - 01:56 PM
Публикувано: 30 May 2014 - 02:15 PM
Публикувано: 30 May 2014 - 02:23 PM