Незнам дали е за тук тази тема ,но имам 3 йоркшира от които единия е мъжки и вече е на година и половина ,но в нашия град и в хлизост немога да му намеря женска ,а искам да имам кученце от него ,пък и е важно да се научи ....
Аз съм от Любимец,обл.Хасково тел. 0885004113
Ще се опитам да сложа снимки
По принцип тук не се толерира междусъседско развъждане.
Ако толкова искате да го заплодите, нали имате още 2 женски - действайте. Или са роднини? Ако-да, то как ги предпазвате от него?
Да, и двете кучета, на които показахте снимки са супер сладки. Но тук няма да срещнете подходящия човек, който да Ви подкрепи в начинанието.
Може да опитате на друго място, но ... помислете дали ще успеете да раздатете/продадете всички кученца на съвестни стопани и от там дали те ще направят същото при евентуално раждане.
Като се замисля бездомно йорки не съм виждала, но ако заплождаре нерагламентирано, моля Ви преди това помислете :)
Толкова ги обичам ,че съм склонен да си ги гледам,колкото и да са ,ако не ми хареса човека ,който иска такова куче няма да му дам да ги приближи дори!
Имам ли шанс да се сроди както се изразявате РЕГЛАМЕНТИРАНО и какво се изисква за това,ще Ви бъда благодарен ако ми кажете повече подробности
Здравейте, за да се сродите регламентирано кучетата Ви трябва да имат родословия. Ако имат такива може да се обадите на клуба, към който членувате. От там ще Ви обяснят подробно цялата процедура. В най-общи линии преди скачка се правят изследвания касаещи здравето на домашния Ви любимец и типичните за породата заболявания. Има и още няколко неща, с които не съм съвсем наясно ..
Ако кучетата Ви обаче нямат родословия няма как да стане регламентирано :(