Dog.bg Форуми : С какво храните хъскито си?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (110 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

С какво храните хъскито си?

#1521 Потребителят е офлайн   m_stoilkov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 January 2011 - 08:28 PM

Абе някой чувал ли е версията че Нутра в зеления чувал супер премиум мисля се води че нямало внос от скоро .Моя е на привършване вече а ми казаха ченямало внос за известно време.Сега ше си взимиам черен чувал по 7,7 кг и мисля е 35 лв

#1522 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 January 2011 - 09:59 PM

И аз чух подобна информация. Аз успях да взема един чувал днес и ми казаха, че за после не се знае какво ще стане. До колкото знам официален вносител на тази храна за България няма. И не знам от къде може да се вземе по подробна информация.
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#1523 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2011 - 01:30 AM

Показване на мнениетоMeto, в 18 January 2011 - 09:28 AM, написа:

Е защо неискасп големи чували? По ефтино идва, а и Неро да не е малък ?

В какъв смисъл да не е малък?
User's Signature

Качена снимка

#1524 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2011 - 01:31 AM

Показване на мнениетоm_stoilkov, в 18 January 2011 - 07:33 PM, написа:

Абе някой чувал ли е версията че Нутра в зеления чувал супер премиум мисля се води че нямало внос от скоро .Моя е на привършване вече а ми казаха ченямало внос за известно време.Сега ше си взимиам черен чувал по 7,7 кг и мисля е 35 лв

Аз взех черен 7,5 за 38лв, откъде го взимаш ти?
User's Signature

Качена снимка

#1525 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 January 2011 - 01:45 AM

Показване на мнениетоFlawless, в 19 January 2011 - 12:35 AM, написа:

Що не взимаш големи чували те питам?
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#1526 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2011 - 02:51 AM

Показване на мнениетоMeto, в 19 January 2011 - 12:50 AM, написа:

Показване на мнениетоFlawless, в 19 January 2011 - 12:35 AM, написа:

Що не взимаш големи чували те питам?

Честно казано не знам . . . сега като ме попита и се замислих, че не знам . . . имах проблем с намирането на място, на което да сложа голям чувал . . .
User's Signature

Качена снимка

#1527 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 January 2011 - 03:04 AM

Това оправдание му звучи смешно :). По голям чувал = по ефтино. А едно хъски си хапва един чувал за норматив нямаш дерт да не би храната ще се развали и т.н.
User's Signature

#1528 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2011 - 03:15 AM

Показване на мнениетоMeto, в 19 January 2011 - 02:09 AM, написа:

Това оправдание му звучи смешно :). По голям чувал = по ефтино. А едно хъски си хапва един чувал за норматив нямаш дерт да не би храната ще се развали и т.н.

Дам . . . май си прав . . . Мерси!
User's Signature

Качена снимка

#1529 Потребителят е офлайн   Mayap Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 19 January 2011 - 12:04 PM

Показване на мнениетоMeto, в 18 January 2011 - 08:04 PM, написа:

И аз чух подобна информация. Аз успях да взема един чувал днес и ми казаха, че за после не се знае какво ще стане. До колкото знам официален вносител на тази храна за България няма. И не знам от къде може да се вземе по подробна информация.

има официален вносител, Мето :)
да, в момента е изчерпана Нутра Нъгетс, но ще е налична след 10 февруари със сигурност.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1530 Потребителят е офлайн   talik Икона

Публикувано: 19 January 2011 - 12:46 PM

MOETO ХЪСКИ Е ПОЧТИ НА 5 МЕСЕЦА ХРАНЯ ГО С ГРАНУЛИ ХЛЯБ ВАРЕН ОРИЗ И ВАРЕНИ ЯЙЦА ИМА ОТЛИЧЕН АПЕТИТ ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ПОГЛЪЩА И ВСИЧКО КОЕТО НАМЕРИ СЛУЧАЙНО КАТО ЧОРАПИ САЛФЕТКИ ПАРЦАЛЧЕТА ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ТОВА ДА НЕ СЕ ОТРАЗИ НА ЗДРАВЕТО МУ ТОВА ОТ ВЪЗРАСТТА ЛИ ЗАВИСИ ИЛИ ЩЕ БЪДЕ ПОСТОЯННО

#1531 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 January 2011 - 12:57 PM

Показване на мнениетоMayap, в 19 January 2011 - 11:09 AM, написа:

Показване на мнениетоMeto, в 18 January 2011 - 08:04 PM, написа:

има официален вносител, Мето :)
да, в момента е изчерпана Нутра Нъгетс, но ще е налична след 10 февруари със сигурност.

Може ли да получа повечко информация за този вносител ?:)
User's Signature

#1532 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2011 - 07:06 PM

Показване на мнениетоtalik, в 19 January 2011 - 11:51 AM, написа:

MOETO ХЪСКИ Е ПОЧТИ НА 5 МЕСЕЦА ХРАНЯ ГО С ГРАНУЛИ ХЛЯБ ВАРЕН ОРИЗ И ВАРЕНИ ЯЙЦА ИМА ОТЛИЧЕН АПЕТИТ ПРОБЛЕМА Е ЧЕ ПОГЛЪЩА И ВСИЧКО КОЕТО НАМЕРИ СЛУЧАЙНО КАТО ЧОРАПИ САЛФЕТКИ ПАРЦАЛЧЕТА ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ТОВА ДА НЕ СЕ ОТРАЗИ НА ЗДРАВЕТО МУ ТОВА ОТ ВЪЗРАСТТА ЛИ ЗАВИСИ ИЛИ ЩЕ БЪДЕ ПОСТОЯННО

Това зависи изцяло от теб, животът на кучето зависи от теб . . . зависи от това да прибираш всички чорапи, салфетки и неща, които би могло да глътне! Зависи от това да прибереш всички препарати и вещества, които могат да са опасни.
Водила съм страшни борби с моето куче, хапал ме е и т.н, но сега не пипва никакви боклуци, нито в къщи , нито навън! И когато другите стопани си гонят кучетата, за да не ядат боклуци, аз стоя, защото моят не пипа!
Не можеш да си позволиш да оставиш кучето да намери "случайно" нещо!
Ще продължава винаги, ако не го спреш сега!
User's Signature

Качена снимка

#1533 Потребителят е офлайн   m_stoilkov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2011 - 07:35 PM

Показване на мнениетоFlawless, в 19 January 2011 - 12:36 AM, написа:

Показване на мнениетоm_stoilkov, в 18 January 2011 - 07:33 PM, написа:

Аз взех черен 7,5 за 38лв, откъде го взимаш ти?

В Казанък го взимам от един магазин "Cats & Dog".Момчето ми е приятел и ми каза че нещо нямало внос и не се знаело до кога .Мисля да му взема на Аксел или черния чувал 7,5 (не е 7,7 грешката е моя )но цената е 35лв или GOSBI(15кг=78лв) това не съм го чувал до сега, испанско било и с добри съставки и добро съдържание на протеин.Някой ако има мнение за марката що за храна е да сподели.Ето това е храната http://www.gosbi.com...e_id=28&lang=en

#1534 Потребителят е офлайн   excalibur Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2011 - 07:24 PM

Кажете коя от храните на Nutra Nuggets е по за предпочитане Performance,Professional или Maintenance . В момента храня с Royal Canin но и него отказахме тотално да го ядем,ако няма нещо допълнително него и близва.Може да пробвам и Eukanubata,но вече не знам.
User's Signature

Качена снимка

#1535 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 12:43 AM

Споделете ми от къде пазарувате храна за вашето куче... четох, че в зоомагазините ги продавали доста по-скъпо...
User's Signature

Качена снимка

#1536 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2011 - 11:50 PM

Показване на мнениетоexcalibur, в 28 January 2011 - 06:29 PM, написа:

Кажете коя от храните на Nutra Nuggets е по за предпочитане Performance,Professional или Maintenance . В момента храня с Royal Canin но и него отказахме тотално да го ядем,ако няма нещо допълнително него и близва.Може да пробвам и Eukanubata,но вече не знам.

Аз ползвам Professional, защото е с повече мазнини и протеини, и я яде с голям апепит, доколкото ми обясниха Maintenance е за кучета в зряла възраст, може би след 5 годишна възраст, и е подходяща за северни породи, защото дава всички необходими хранителни вещества, без да е тежка и без да пълнеят. Performance- също става Meto може да ти каже повече!
User's Signature

Качена снимка

#1537 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 30 January 2011 - 11:19 AM

И аз съм доволен от перформанса. Вече ядем втори чувал. Кучетата продължават да едреят макар със малки темповече вече (ох слава богу спряха да растат тез прасета). Макар все още тренираме в занижени граници храната държи фронта (или аз така си мисля). Ще коментирам след месец два когато поченем уселини тренировки.

За Maintenance май е хубава за лятото понеже е "лека". Поне на мен така ми обясниха.
User's Signature

#1538 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2011 - 07:02 PM

Имам питане, храня Неро с Нутра Нугетс, обаче ветеринарите ни казаха, че понеже гранулите не са големи като размер и той гълта повечето, не успява да си почисти добре зъбите, и посъветваха да я сменим.
В този ред на мисли каква хубава храна с по-големи , като размер, гранули бихте ме посъветвали да взема?
Неро е направо луд по тази храна и отказва всичко останало,дори и готвено, представете си,и се притеснявам да я сменя, заради вероятността да не я хареса, та ако можете да ми кажете някоя хубава, висок клас с големи гранули , храна, която все пак да пробвам, ще ви бъда много благодарна!
User's Signature

Качена снимка

#1539 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 February 2011 - 07:12 PM

Със кожени кокалчета не става ли номера? Не че имам база за сравнения, но не смятам, че разликата от една марка към друга размера на гранулите от адълт серията ще е фрапираща, че да накара кучо да не гълта. То лаком ли ще си гълта. Моя същата работа за има няма 30 секунди омита 200 грама гранули, а брат му яде същата порция за 4-5 минути :).
User's Signature

#1540 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2011 - 07:19 PM

Показване на мнениетоMeto, в 05 February 2011 - 06:17 PM, написа:

Със кожени кокалчета не става ли номера? Не че имам база за сравнения, но не смятам, че разликата от една марка към друга размера на гранулите от адълт серията ще е фрапираща, че да накара кучо да не гълта. То лаком ли ще си гълта. Моя същата работа за има няма 30 секунди омита 200 грама гранули, а брат му яде същата порция за 4-5 минути :).

Ами оказва се, че има разлика! Той непрекъснато яде кожени кокали и такива неща , които уж чистят . . . дори му мия зъбите, ама явно не стига!
User's Signature

Качена снимка

• (110 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема