Кучето се чеше - от какво?
Публикувано: 17 July 2014 - 12:23 AM
Публикувано: 17 July 2014 - 11:15 AM
asensi_85, в 17 July 2014 - 10:01 AM, написа:
Ами храни се с гранули кучешки повече като цяло ,но и от нашата храна хапва.Гледаме да не яде с много подправки,но яде примерно сладки солени неща(бисквитки примерно) рядко,но се случва.Яде краставици в двора :Д общо взето яде адски много неща....
Публикувано: 17 July 2014 - 02:53 PM
Публикувано: 17 July 2014 - 03:05 PM
Публикувано: 17 July 2014 - 03:09 PM
http://www.emag.bg/h...a/pd/D8VMJBBBM/
Не съм я виждала насипно,има я само в опаковки
Публикувано: 17 July 2014 - 03:14 PM
Публикувано: 17 July 2014 - 10:21 PM
Специално ветеринарните серии на Роял на мен са ми вършили страхотна работа-за кожата,за отслабване и за куче панкреатик.
Публикувано: 18 July 2014 - 09:08 AM
asensi_85, в 17 July 2014 - 01:15 PM, написа:
Не препоръчвам на никого нищо. Споделям личен опит. Ако четете внимателно ще видите, че първия вариант, който съм предложил е с натурални съставки, а за Рояла съм написал, че е съмнително и скъпо удоволствие, но при една от моите кучки ми помогна. Гледам сериозно кучета от 1991 година и смея да твърдя,че знам доста по въпроса, старая се да се информирам, а и по професия съм търговец, та малко поназнайвам и за рекламата. Вие като така добре знаете кое е боклук и кое не, препоръчайте нещо евтино и ефективно-с радост ще го пробвам и ако действа ще Ви бъда искрено благодарен, предполагам не само аз.
Публикувано: 18 July 2014 - 09:51 AM
victoriailiyanova, в 17 July 2014 - 12:23 AM, написа:
След като се предполага ,че не е от храната ,значи някой все пак нещо предполага ... То това е естественото продължение на мисълта Ви .
Къде живее кучето , какво е отношението на домашните ( на хората ) към него ? Това чесане 24/7 ли е ,или се проявява в определени моменти ?

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/
Публикувано: 18 July 2014 - 10:22 AM
Ники Колев, в 18 July 2014 - 09:08 AM, написа:
asensi_85, в 17 July 2014 - 01:15 PM, написа:
Не препоръчвам на никого нищо. Споделям личен опит. Ако четете внимателно ще видите, че първия вариант, който съм предложил е с натурални съставки, а за Рояла съм написал, че е съмнително и скъпо удоволствие, но при една от моите кучки ми помогна. Гледам сериозно кучета от 1991 година и смея да твърдя,че знам доста по въпроса, старая се да се информирам, а и по професия съм търговец, та малко поназнайвам и за рекламата. Вие като така добре знаете кое е боклук и кое не, препоръчайте нещо евтино и ефективно-с радост ще го пробвам и ако действа ще Ви бъда искрено благодарен, предполагам не само аз.
Ами аз също съм търговец, та също поназнайвам за рекламата. Би трябвало да знаете, че носители на подобни алергии са най-вече царевицата и пилешкото месо, затова в тези случай се използват храни с агнешко или риба. Такива са премиум класа на Бош, сенсибъл серията на Про план, Орижен риба, Нитрам. И кой е казал, че болестите се лекуват евтино? Евтино е само храненето с чувалите на Кауфланд. Иначе потребителката събуди форума и си би камшика. Дано кучето е добре.
Публикувано: 18 July 2014 - 01:36 PM
Това, което съм правила с моето куче след хиляди изследвания и лекарства за какво ли не- беше следното диета на ориз.
10 дни на ориз с малко морков. Кучето отслабна доста, но чесането спря, както и голите петна. След това я захраних с храни, които не
съдържат нищо пилешко- в голяма част от храните има пилешка мазнина. В момента редувам Ориджийн и Акана и двата модела с риба и повече не съм имала такъв проблем.
Публикувано: 18 July 2014 - 11:48 PM
Публикувано: 19 July 2014 - 01:15 AM
victoriailiyanova, в 18 July 2014 - 11:48 PM, написа:
На мен поне ми се струва, че се препоръчват много лечения, а диагноза няма... Ориз и моркови не е лечение, може да е способ, да помогне да намалее "последицата", но причината си остава. Насочете се към нея.
И ние години се борихме с този проблем, но не мога да кажа нищо, защото така и не го решихме... Единственото, което разбрах със сигурност през това време беше, че храната и психическото състояние (!) на кучето бяха силно определящи за степента на "кризите".
Ако не искате да купувате от изброените горе храни, може и сами да му направите диета и да готвите, но е много по-трудоемко. Въпросът е да яде, каквото трябва

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!
Публикувано: 04 November 2014 - 11:15 PM
Attera, в 19 July 2014 - 02:15 AM, написа:
victoriailiyanova, в 18 July 2014 - 11:48 PM, написа:
На мен поне ми се струва, че се препоръчват много лечения, а диагноза няма... Ориз и моркови не е лечение, може да е способ, да помогне да намалее "последицата", но причината си остава. Насочете се към нея.
И ние години се борихме с този проблем, но не мога да кажа нищо, защото така и не го решихме... Единственото, което разбрах със сигурност през това време беше, че храната и психическото състояние (!) на кучето бяха силно определящи за степента на "кризите".
Ако не искате да купувате от изброените горе храни, може и сами да му направите диета и да готвите, но е много по-трудоемко. Въпросът е да яде, каквото трябва
Ние също минахме през този ад - от демодекоза на атопичен дерматит, на алергия и на края - без диагноза. Карали сме на ориз, на моркови, на хипоалергенни храни и какво ли още не - смених парфюма ис, смених всички препарати, смених и грана ако щеш - нищо.
Кастрацията се оказа единственото лечение! Сега 1 година по-късно горещо я препоръчвам на всички с неустановени кожни проблеми!

Вход

Горе
Цитиране +