TRIXIE клещи за отстраняване на кърлежи (метални)(4,00лв)
Храна на добра цена или борси?
Публикувано: 17 April 2013 - 02:00 PM
И аз да се похваля. Днес си получих поръчката от въпросния ZOOFAST.BG. - ACANA Ranchlands Dog 13кг (115,40лв)
.. Поръчах на 6 април т.е. точно осем работни дни, Цените са същите като обявените в сайта .Междувременно, докато чаках, непрекъснато бях уведомявана с имейл за статуса на поръчката.
Публикувано: 17 April 2013 - 02:13 PM
Днес, 17.04.2013 г., точно 8 работни дни след тестовата ми поръчка от 05.04.2013 г. /петък вечерта/ получих до адрес чувал ACANA Adult Dog 13 кг на цена 75.60 лв. и противопаразитна каишка BAYER Kiltix 53 см на цена 27.10 лв. Платих с наложен платеж точно толкова, колкото са обявените цени в сайта ZOOFAST.BG. Храната е в срок на годност до 21.март. 2014 г. В поръчката ми имаше и пуловер, който нямаха в наличност и ми изпратиха уведомително писмо по e-mail за това. Транспортът ми е безплатен от куриерската фирма "Европът" АД, каквито са обявените условия на сайта Zoofast.bg за доставка на пратки с цена над 49 лева (или = 98 PLN) и можех да проследя на сайта на куриера "Европът" по номера на товарителницата транспорта на пратката.
Публикувано: 18 April 2013 - 06:17 AM
Да се обадя, че и моето чувалче дойде. Не ги обичам ЕВРОПЪТ, ама ще ги преглътна.
Доволна съм, ще спрятам малко козметика и лакомства като за втори опит
и след някое време храна пак от тях, с аванс 2 седмици.
Поръчката ми е от 7-ми, пристигна за точно 8 работни дни.
Едната част липсва, явно я нямат налична, а не съм уведомена по мейл - само по бончето разбрах - така че явно има смисъл да се звъни телефон и да се пита.
Доволна съм, ще спрятам малко козметика и лакомства като за втори опит
Поръчката ми е от 7-ми, пристигна за точно 8 работни дни.
Едната част липсва, явно я нямат налична, а не съм уведомена по мейл - само по бончето разбрах - така че явно има смисъл да се звъни телефон и да се пита.
Публикувано: 19 April 2013 - 12:03 PM
Спри да си правиш АНТИ-реклама на храната ако искаш изобщо някой да я купува!!!!
Публикувано: 20 April 2013 - 06:38 AM
И аз да кажа за моя опит със сайта - вчера пуснах поръчка, ама нещо се закучиха нещата - явно някаква програмна грешка в сайта - първо ми показваше, че сумата е 130, после 52 и като пуснах поръчката, ме изкара на -115 в кошницата. После - няма помен от поръчката в моя профил в сайта... Май понеделник ще звъня да видя какво е станало.
Иначе храната за котки е на половин цена почти в сравнение с български сайтове... дано се получи и дано я имат.
Иначе храната за котки е на половин цена почти в сравнение с български сайтове... дано се получи и дано я имат.
Публикувано: 24 April 2013 - 10:10 PM
само някои храни са с добри цени в този сайт
Публикувано: 21 May 2013 - 11:33 AM
При нас отне точно седем дни от поръчката, днес дойде храната. Приятно съм изненадана, всичко е както трябва, имаха даже всичко налично.

Жил был щенок с весёлой глупой мордой, один из тысяч городских дворняг.
Был вчера щенок обычный, а сегодня рок-звезда
Жизнь исправил на "отлично" как и ты, он навсегда!
Публикувано: 11 June 2013 - 04:43 PM
Аз се зарибих по този магазин.
Днес дойде новото кашонче с глупости, луда работа - исках да купя една каишка за около 9-10 лева, докато събера дреболии до 50 за безплатната доставка се видях в приключение - всички дребосъци (шише с купичка за разходка, играчки, рибено масло) струват твърде малко пари.
Но този път се забавиха повече от предишния, девет дни.
Днес дойде новото кашонче с глупости, луда работа - исках да купя една каишка за около 9-10 лева, докато събера дреболии до 50 за безплатната доставка се видях в приключение - всички дребосъци (шише с купичка за разходка, играчки, рибено масло) струват твърде малко пари.
Но този път се забавиха повече от предишния, девет дни.

Жил был щенок с весёлой глупой мордой, один из тысяч городских дворняг.
Был вчера щенок обычный, а сегодня рок-звезда
Жизнь исправил на "отлично" как и ты, он навсегда!
Публикувано: 12 June 2013 - 09:37 AM
Говоря само за Роял канин.Храната която купих за котки няколко пъти по 10 кг в момента е на двойна цена и ще съм много благодарен ако ми посочите на коя цената е по ниска.Купувам само РК-37 за кастрирани котки и РК- за злояди Exigent Protein Preference .

Вход

Горе
Цитиране +