Dog.bg Форуми : Внимание! Хараните които купуваме...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Внимание! Хараните които купуваме...

#41 Потребителят е офлайн   Зоомагазин Сторибрук Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 March 2016 - 11:33 AM

Показване на мнениетоElisa, в 28 September 2015 - 09:49 PM, написа:

Здравейте! :) Вчера приятелят ми купи от зоомагазин пакетче с кучешки наградки. Все още сме на фаза обучение и използваме наградите за поощрение, кученцето ни е на 7 месеца. Проблемът беше, че изглеждаше страхотно хиперактивна дори и след един час игра в кучешката градинка в парка с другите кучета, а обикновено за това време успява да си изразходи енергията. Бягаше дивашки в кръг около мен и после дойде и започна да бута с нос пакетчето с награди, за да й дам още. Тогава чак го огледах по внимателно и видях името - Choco Drops и като погледнах съдържанието, установих че съдържат 3% какао! Вярно, че количеството е доста малко, но доколкото знам какаото съдържа теобромин, който е отровен за кучетата! Вината е изцяло моя, вече ще обръщам повече внимание какво давам на кучето си, но все пак не очаквах, че в кучешки бисквитки ще има отровно за кучетата вещество... Изяла е само 2,3 от тях, но явно ефектът се проявява и от толкова...

Здравейте и от мен. Ако искате да давате шоколад ( който според мен е МИТ, че вреди толкова много макар че зависи от дозата която се дава) има специални шоколадчета за домашни любимци.
А ако искате да "прескочите" момента с шоколада на пазара има доста качествени лакомства за обучение.
User's Signature

Екипът ни си постави следната цел: „никога да не лъже клиента“, защото така страда любимеца;
„винаги да консултира компетентно“, защото така прави връзката на стопанина с животинката му по-пълноценна;
никога да не работи с ниско качествени стоки“, защото държи на здравето и живота на своите потребители.
Фейсбук фен страница : https://www.facebook...orybrooke.mall/
Адрес на магазина: гр.Варна ул."Дрин" 14

• (3 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни