Загубени / Намерени
Публикувано: 03 March 2008 - 01:56 PM
Искам да споделя с вас хубавата новина, че от вчера Самира си е вкъщи! И днес празнуваме освен всичко и неиния първи Рожден Ден! :yahoo:
Давам няколко снимчици да се порадвате с нас (от телефон са и затова са зле). Утре ще Ви разкажа повече за откриванети й.
На всички пожелажам хубав ден и НЕ ГУБЕТЕ НАДЕЖДА!!! ;)
Публикувано: 03 March 2008 - 01:58 PM
Ще чакаме историята!

JulyVell Siberians
Публикувано: 04 March 2008 - 09:41 AM
И сега историята:
В неделя мъжът ми се срещна с една съседка, която му каза, че ако чипът и е немски има шанс да се намери чрез сателит - да се установи местонахождението и в радиус от два квадрата. За целта трябвало да се пишат някакви писма в седем екземпляра и да се плати някаква такса. Затова решихме да звъннем и в амбулаторията, където са й поставили чипа. Човекът не можа да ни даде отговор, но ние не можехме да се откажем и смятахме да проверим в сайта на немската фирма от която е чипа. Тъкмо приключихме разговора, когато телефонът звънна. Непознат номер, непознат женски глас ми каза, че от известно време зад блок 303 в Чародейка, Русе вижда синеоко женско хъски. Загубих ума и дума! Както си шетахме из къщи зарязахме всичко грабнахме паспортите на Самира и Ити, нашииници и де що документи се сетихме и заедно с Ити се метнахме на колата и газ към града! Намерихме блока, но Сашо не искаше да слизам веднага и тръгна с Ити да провери дали е тя. Гледах го отдалече как се спря пред една телена ограда с барака и почна да звъни по телефона. Молех се да звънне моя телефон, че ме вика. Като го чух щях да откача награбих чантата и нашииника на Самира и хукнах...А тя беше там, скимтеше, лаеше, виеше и се мъчеше да къса синджира, за да стигне до нас. свлякох се на земята пред клетката. Плачех и се смеех неистово. Ити скачаше наоколо щастлив, че вижда отново своето другарче. Човекът, който я беше вързал там се появи на терасата и почна да ни се репчи какво искаме. Развикахме му се веднага да даде паспорта на кучето. Разбра, че ще трябва да я върне и почна да се опитва да иска пари щото я бил хранил и т.н. Ядосахме се на това нагло изнудване. Щях да му дам пари, но не беше този начина. Викнахме полиция, обадихме се на ветеринаря й къде трябва да отидем за разчитането на чипа. Но той все пак омекна. Казахме на полицайте че сме се разбрали, взехме си я и си тръгнахме. Обадихме се на госпожата да й благодарим. Тя през цялото време ни била наблюдавала. Беше развълнувана не по-малко от нас! Благодаря й още веднъж от все сърце! Дано има повече хора като нея! преди да се приберем отидохма на езерото да се почерпим за завръщането на Сами. Пуснахме ги с Ити да потичат. Беше толкова хубаво да ги гледаме отново заедно как играят. Влизаха във водата, прескачаха се, гонеха се. По-щастливи не бяхме се чувствали от много отдавна. Сега и двамата са в двора, щастливи че са заедно. Сами плаче понякога когато не сме покрай нея, но си личи, че е щастлива да си е отново у дома!
Прегръщам ви всички и дано скоро прочета вашите истории с щастлив край!
:wub:
Публикувано: 04 March 2008 - 04:45 PM
Аз съм малко настинал и днес не бях на училище и сутринта отивам да дам на Арис да яде,обаче него го нямаше.Мислех си че някъде се е скрил и го потърсих но го нямаше :huh: Тръгнах да го търся,разпитвах хората дали са го виждали но нищо.След 2 часово търсене гледам Арис вързан до едно друго куче и се много зарадвах :yahoo:.Човекът го бе вързал защото на няколко пъти било да го блъсне кола.Аз си го взех и сега мръсен и изморен си седи вътре.
Публикувано: 04 March 2008 - 05:06 PM
roop ти всъщо си извадил голям късмет че си го намерил бързо и добре че е попаднал на човек който го е прибрал и не го е скрил някъде.Просто и аз се радвам с вас.
П.С. Да ви кажа че е комшииското куче Бък се е намерил,още не съм говорил със стопаните му как е станало но най-важното е че е отново при тях,беше почнал да ми липсва постояното му виене ;)
Публикувано: 05 March 2008 - 10:11 PM
Публикувано: 13 March 2008 - 10:41 AM
Публикувано: 13 March 2008 - 12:05 PM
Цитат
можеш ли да качиш снимки или да ми пратиш на mail:natali_k_k@abv.bg ,
защото по описанието,което даде кучето ми заприлича на нашето,макар,че ние го изгубихме другаде,но вече може да е навсякаъде.
благодаря предварително!
Публикувано: 14 March 2008 - 07:28 PM

Обичам котенцата и кученцата, дори когато пораснат и почват да правят бели. Имам 2 котенца Том и Джери и едно кученце Арни.
Публикувано: 14 March 2008 - 08:44 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 14 March 2008 - 11:03 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 11:09 PM

JulyVell Siberians