Загубени / Намерени
Публикувано: 26 March 2014 - 07:43 PM
Хора, около бизнес сградите на Юнг на Ботевградско шосе се скита мъжко, черно-бяло хъски със сини очи. Вероятно е избягало, а още по-вероятно - изхвърлено по последна информация. Кучето е доста мръсно, със светъл кожен нашийник, към който има прикрепена доста сериозна карабина, което предполага, че е било вързано. Зъбите му са изпочупени, има рани по ушите и няколко места без козина по тялото. Кучето е спокойно, но приръмжава от време на време, личи си че не са положени особено грижи във възпитанието му. Би било чудесно ако някой може да го прибере, защото скита на доста опасен булевард.
Публикувано: 04 May 2014 - 09:00 AM
Мъжко кастрирано куче, на възраст 4 години и 6 месеца, порода Сибирско Хъски, последно видян на 02 май 2014 г. около 09:15 часа в парк „Борисова градина”, в района руското посолство, гара Пионер, телевизионната кула. Телефон за контакт: +359 88 8343 583; +359 887 305 877
Публикувано: 07 May 2014 - 11:30 AM
Хъски, прибрано в приют. Някой сигурно го търси:
СПЕШНО РАЗПРОСТРАНЕТЕ КЛИПА! СИГУРНА СЪМ ,ЧЕ НИКОЙ НЕ Е УПОМЕНАЛ ЗА ПРИБРАНО ХЪСКИ! ГОСПОДИ НЕКА НАМЕРИМ СТОПАНИТЕ МУ! МОЛЯ РАЗПРОСТРАНЕТЕ! https://www.facebook...&type=2&theater
Съжалявам за потребителите, които нямат фейсбук профил.

Винаги ще останеш в сърцето ми, Ричи (1992-2009)
Публикувано: 07 May 2014 - 11:32 AM
Anuk, в 04 May 2014 - 09:00 AM, написа:
Мъжко кастрирано куче, на възраст 4 години и 6 месеца, порода Сибирско Хъски, последно видян на 02 май 2014 г. около 09:15 часа в парк „Борисова градина”, в района руското посолство, гара Пионер, телевизионната кула. Телефон за контакт: +359 88 8343 583; +359 887 305 877
Този младеж вече е намерен!
Публикувано: 12 May 2014 - 11:25 AM
Смилена Кьолова
Телефон: 0877770529
Имейл: smii@abv.bg
Град: Раковски
Област: Пловдив

https://www.facebook...&type=1&theater

Винаги ще останеш в сърцето ми, Ричи (1992-2009)
Публикувано: 15 May 2014 - 10:00 AM
Лилия Ангелова
https://www.facebook...&type=1&theater
Преди малко нaмерих товa кученце в рaйонa на кръговото, има следи от кaишкa, женскa е с рaзлични очички и е много рaзтревоженa, не се отделя от мен. Моля ви споделете снимкaтa, за дa намерим домa и!!!! Благодаря
Публикувано: 20 May 2014 - 12:15 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 June 2014 - 09:26 AM

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 19 June 2014 - 05:03 PM

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 20 August 2014 - 10:25 AM
ТЯ Е С ОРАНЖЕВ ЗАХАБЕН НАГРЪДНИК, ПО КОЙТО Е НАПИСАН МОЯ НОМЕР (АКО ОЩЕ Е С НЕГО) НЕЩО ДРУГО, ПО КОЕТО МОЖЕ ДА РАЗПОЗНАЕТЕ Е, ЧЕ ОПАШКАТА И НЕ Е С ОСТЪР ВРЪХ ОБИЧА ДА СИ Я ГОНИ И ПОЧТИ 98% ЕЗИКА И Е НАВЪН !!! МОЛЯ ВИ СПОДЕЛЯЙТЕ НЕКА СИ ПРИБЕРА ДИВАЧКАТА.... ОТГОВАРЯ НА ИМЕТО РЕЯ, НА 11 МЕСЕЦА Е И НЕ Е МНОГО ЕДРА, КОЗИНАТА Е ПРЕОБЛАДАВАЩО СИВА ОКОЛО МАСКАТА Е ПО КЪМ ЧЕРНО !!!
Публикувано: 08 February 2015 - 02:05 PM
Нека да ви разкажа нейната история. Чара е изгонена от предишните си собственици във врачанско село и се е скитала доста време гладна. Явно е и бита доста защото се пази... Един ден глада а и природата и явно са надделяли и се е запознала с кокошките на баща ми отблизо :). Понеже веднъж хапнала стабилно в двора на баща ми не е искала да си тръгне, сестра ми я вързала, нахранила и обезпаразитила. След 2 дни отидох до селото и ме помолиха да я взема да се грижа за нея понеже те имат в момента 7 кучета все едри породи и тя им идва в повече. Чара е много добра и видимо а и по характер доста млада. Когато я взех едва се държеше изправена от слабост и приклякаше със задните крака и се чудех това куче ли е или скелет с козина, нямам думи да опиша на какво приличаше :( . Сега е здрава жизнена и много красива! С едно кафяво и едно синьо око е. Живее на двора защото вътре имам от доста години друго куче което е нападано от ротвайлер и като види куче изпада в паника... Чара не може да остане при нас повече защото ние не можем да и осигурим нужните грижи. Доста е енергична и не мисля, че държането на верига е правилно за нея. Двора ми е изключително малък и няма как да и отделя отделно пространство само за нея.
Спирам с досадните обяснения.
Чара е в с.Мировяне ( на околовръсното на София, преди Нови Искър)
Телефона ми е 0883326920
Дава се на хора които наистина биха се грижили за нея както трябва. На тясно и вързана и вкъщи може да си се мъчи.
Публикувано: 15 February 2015 - 10:57 PM

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 16 February 2015 - 08:08 PM
Публикувано: 12 March 2015 - 02:11 PM
Много е социална и добра, няма никакъв проблем нито с кучета, нито с хора, изглежда, че добре са се грижили за нея. Проблема е само, че е голям беглец, може би защото е разгонена в момента и я държим прибрана вкъщи, за да не изчезне нанякъде.
Нямам възможност да й отделям времето и вниманието, които заслужава и ако до още няколко дена някой не си я потърси, ще й търсим нов дом.

Публикувано: 12 April 2015 - 09:46 AM
Кучето от снимките се намира близо до село Краище по пътя от Банско за Юндола. Изглежда на около 1.5 години и обитава около едни дървени къщи над селото - Ламбиеви колиби. Кучето е поизмършавяло, с падаща козина и оголени петна на няколко места и накуцва леко със заден крак, но като цяло изглежда се чувства относително добре. Много е симпатично и дружелюбно, надявам се някой или да си го познае или хареса - аз обмислях подобна идея, но нямам условия, а и живея далеч. Изглежда е момиче, но не гарантирам.

Публикувано: 24 January 2016 - 04:55 PM
Днес в ж.к. Изток в София в градинката на КАТ намерихме едно прекрасно мъжко хъски, но за съжаление кучето няма чип и беше без нашийник. Дали случайно някой знае на кой може да е. Никой от хората с кучета не го беше виждал и предполагаме, че е от друг район. Засега ще живее в един съсед, но не знам колко време ще може да остане. Търсим варианти.

Предполагаме, че е изгубено скоро, защото беше много чисто.
Тел 0899 147750 -Иво