Huskypower, в Mar 12 2009, 09:45 PM, написа:
Още една история с щастлив край. Благодаря на Нина, че е прибрала кучето и се е грижила за него! От тази вечер, той отново си е у дома. Оказа се, че го познах, въпреки че съм го виждала за последно като бебе (той е от кучилото на Борк и Роузи).
Редмън, както го наричам (кръстен на дядо си Реди) познах го по тази снимка, където реших че прилича на баща си ...
Още веднъж благодаря!
ето ги двамата
Благодаря и аз за хубавите думи!!!!Но ако не бяха твоите гаранции и най вече радоста към стопанина му.Почти нямаше да го дам защото те дойдоха само с един паспорт,нито татуировка,нито чип,даже и родословие нямаше!!!!????Нямаше обяви в квартала за изгубено хъски ,нито в интернет,а те живеели на улица успоредна на нашата!!!!!
Аз действително се грижих за Реди !!!!/ето още едно съвпадение той много прилича на нашия Реди също внук на Реди и първо звънях там да не е избягал той и аз така му кавах/Но основната заслуга той да е жив и здрав е на мама и леля Надка които със собствен риск са спрели камион на магистралата да не го бутне и са го прибрали в нас. Горкичкия като се прибрах от работа беше мръсен кожа и кости,с рана на устата и доста измъчен вид.Може би затова на първата обява или не си го познала или не си я видяла.Но и аз благодаря че ти също си част от щастието на стопанин и куче!!! с твоята бърза реакция и тази на Злати.
По този повод още веднъж обръщам внимание на тези които развъждат кучета, и на собствениците на голями кучета.Уважаеми колеги спазвайте стриктно изискванията на клуба,издавайте родословия и микрочипирайте всички малки кученца от кучилото/естествено правилно е да се слага и първа ваксина/.А ако сте вече с пораснало кученце или куче и сте попаднали на такъв и не е сторил необходимото то за ваша сигурност и сигурност на любимеца ви поставете микрочип.Нашийници с марки падат ,крадат се но микрочипа остава за съжеление не са проследяващи устройства но са доказателство че това куче е вашето!!!!
И много пъти колегите от форума като Юлия и Злати са обръщали внимание на възпитанието на любимците ни.За тази порода трябва сигурен двор или бокс,разходки на обезапасено място,пускане от повод само ако сте изключително сигурни във възпитанието на любимеца ви!!!!
А стопанина на Реди е много любящ и съвестен,просто незнаещ и объркан.Още вчера направи ваксинация,макар и по рано от срока по съвет на лекарите,микрочип,взе много калорична храна, и въобще всичко необходимо!!!!