Присвояване на куче и подмяна на чип
Публикувано: 27 August 2014 - 10:01 AM

Марли
Публикувано: 27 August 2014 - 10:21 AM
Публикувано: 27 August 2014 - 01:04 PM
Антон, в 27 August 2014 - 08:01 AM, написа:
Човече, ти не си нормален явно. Бивш приятел на дъщеря ти означава, че ти трябва да си на възраст двойно спрямо неговата. (Освен ако приятеля на дъщеря ти не е на твоята възраст, че и такива случаи има). Аз бих му разбила физиономията предоволно, след това ще му навра новия паспорт в гъза и ще отида при първия ветеринар да махна тоя чип и повече никога няма да сложа чип на тва куче! Потресена съм от такива теми във форума, толкова ли сте пасивни и примиряващи се хора, с робско мислене, пъзльовци и ревльовци.
Публикувано: 27 August 2014 - 04:50 PM
А вие не се ли сещате, че човека може пък да е на възраст или да е слаб, а бившия да е пъргав стероиден тестостерон??? Не всеки мъж може да се юрне да раздава умруци, а може да иска да разреши проблема по цивилизован начин.
Жалба в полицията и съд ако се наложи.
Публикувано: 27 August 2014 - 05:57 PM
ако съм полицай , и ми дойде такъв молител ... и с празни ръце , ше го изхфърля кат куче .

Излъжи го , че ще му го платиш скъпо , и като дойде си вземи кучето , викни си 3 ма приятели за авторитет ,и не го биите , не го пипай дори , а си удари синина и се оплачи за побой от него .
Аман от биячи ...
Ако си негоден и това да направиш , поне му запали колата ...

Тия чипове са само касички за пари разправях ви аз ... , с приставка една, и с лаптоп му се препрограмира числото , за 20 лв .
Публикувано: 27 August 2014 - 06:40 PM
Имате: -Ветеринар, община в която се плаща данък (не знам дали се издава бележка ако да и ги пазите имате още едно доказателство) имате и Съседи, Приятели (ваши и на дъщеря ви) също могат да помогнат...
Съберете хора, пуснете обява във вестник направете всичко за да си го върнете!
Не се оставяйте на някакъв сополанко, борете се!

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Публикувано: 27 August 2014 - 08:48 PM
Сдобряване има смисъл единствено ,ако го зарази с трипер

За търсене на съвест - това е най- безсмисленото ...
Ако се оплачеш в милицията отнего със синина и медицинско ,това ще им отвърже ръцете ,и те по задължение ще го викнат и ще му връчат предупредителен протокол да не взема повече кучето ,и да не ви доближава физически , което ви решава проблема .
Публикувано: 28 August 2014 - 10:55 PM
peternm, в 28 August 2014 - 10:02 PM, написа:

така не се бях забавлявал скоро. този форум догонва бг мама.
Не разбирам каква е тази мания да се подигравате с бг.мама-ще дам пресен пример:моя прятелка си спести доста главоболия изчитайки 102 страници за теглене на ипотечен кредит за 2 дни знаеше къде са най-ниските лихви,къде да внимава с договорите и т.н.
Аз лично съм си спестила пари и доста излишни покупки търсейки информация там.Да,може да прочетеш и доста глупости,но тук дали са по-малко?

Ако кучето ти вярва че си страхотен,нямаш нужда от второ мнение
Публикувано: 29 August 2014 - 06:07 AM
Публикувано: 29 August 2014 - 10:32 AM
danah, в 28 August 2014 - 10:55 PM, написа:
peternm, в 28 August 2014 - 10:02 PM, написа:

така не се бях забавлявал скоро. този форум догонва бг мама.
Не разбирам каква е тази мания да се подигравате с бг.мама-ще дам пресен пример:моя прятелка си спести доста главоболия изчитайки 102 страници за теглене на ипотечен кредит за 2 дни знаеше къде са най-ниските лихви,къде да внимава с договорите и т.н.
Аз лично съм си спестила пари и доста излишни покупки търсейки информация там.Да,може да прочетеш и доста глупости,но тук дали са по-малко?

Чудесно звучи. А като прочете в бг-мама за ипотечния кредит, и кажи да я представлява при бъдещ иск в съда някоя от кляфките в бгмама.

Или ако има болежки да се лекува с бгмама.