Здравейте! Днес докато котарака ми се прозяваше забелязах черни точки по езика му не знам точно дали са точки или кожата на самия език е черна. Утре ще го заведат на лекар защото преди два дни котето мяукаше странно и реших да го заведа за един преглед. Оказа се че в пикочния му мехур има много кристали (камъни) и явно го боли защото плаче. Бият му инжекции от два дена и се надявам да не му слагат катетър а да ги изхвърли от самите медикаменти.. купихме и лечебна храна. Но това по езика има ли нещо общо със сегашния му проблем. Много се тревожа защото котарака остава на грижите на приятеля ми и на съседите, понеже се налага да замина още утре в чужбина за 2 седмици. Ще съм благодарна ако знаете дали е нещо сериозно понеже нямам никаква идея дали е нещо опасно за здравето му?! Иначе яде с апетит а устата му не мирише лошо.. Не мога да снимам езика защото не ми позволява дори да надникна!
Черни точки по езика на котарак
Публикувано: 29 January 2015 - 06:46 PM
Не се разбра от къде се взеха мистериозните точки, не се разбра и кое ги накара да изчезнат. В периода на появата им котарака пишкаше трудно понеже изхвърляше кристали. С оздравяването на котарака и точките изчезнаха. Някой лекари казаха, че се получават при проблеми с черния дроб но нашия лекар отрече това и каза, че са пигменти и било нормално. Гарфи вече се оправи дори минахме и следващата стъпка с кастрацията и дребния мъж вече е без ташки

По-добре да подраниш три часа, когато ще е твърде рано, отколкото да закъснееш и минута, когато ще е твърде късно.
Страница 1 от 1