РОДОСЛОВИЕ
Публикувано: 24 September 2004 - 03:04 PM

Публикувано: 24 September 2004 - 09:10 PM
А иначе, за изложбата, ще отида естествено, но майка ми май ще бъде в София по това време, така че ще дойда аз с една приятелка. Така става ли?
Вие колко време ще стоите в Добрич и с кои кучета ще бъдете? А изложбата само за хъскита ли е? Прочетох на една обява, че ще има изложба на 25 септември, но тя сигурно е за други кучета. Както и да е. Сега се опитвам да науча Актор да се държи прилично ( да не хапе ), казват- да го бия с вестник... но не знам... Иначе, аз му купувам наденички, кокали, таралежчета и всякакви боклуци за игра, пък той си играе с някакво си празно шише от мин. вода, ама голяма игра пада... ОК.
ПП: Кое е това хакерче на снимката?

Хъски...хъски...хъски I'm love in it ![br][br][br][br]ИВО И КЛАВДИЯ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Публикувано: 25 September 2004 - 10:22 AM
Цитат
А иначе, за изложбата, ще отида естествено, но майка ми май ще бъде в София по това време, така че ще дойда аз с една приятелка. Така става ли?
Вие колко време ще стоите в Добрич и с кои кучета ще бъдете? А изложбата само за хъскита ли е? Прочетох на една обява, че ще има изложба на 25 септември, но тя сигурно е за други кучета. Както и да е. Сега се опитвам да науча Актор да се държи прилично ( да не хапе ), казват- да го бия с вестник... но не знам... Иначе, аз му купувам наденички, кокали, таралежчета и всякакви боклуци за игра, пък той си играе с някакво си празно шише от мин. вода, ама голяма игра пада... ОК.
ПП: Кое е това хакерче на снимката?
опасност от инфекция винаги има, но всичко зависи от човека който я прави, ако иглите се стерилни няма проблеми. Това вече си зависи от мястото и хорара който ще я направят. тотуировката представлява номер който се дава от клуба(от слекционер или човека който е определен да се върши тази работа)
Относто прословутия бой с вестник - това е безумица. Нещото което трябва да направиш е да го хванеш за кожата на врата и да го разтръскаш леко (това е по-добре) и му казваш "НЕ"( в монета когата прави нещо което не трябва да прави) или командата с която му забранява. Разликата между удар с вестник, ръка, бухалака, желязо и още какво се сетиш е само в силата на удара после кучето придобива страх от даденото нещо и нищо повече. Тоя който ти дава съвет за весника му кажи да сложи и едно желязо в него и да се удари по главата :):):):):):):), може и да разбере че това глупост ::):):)
Успех на изложбата и ще чакаме новините с нетърпение.
Публикувано: 25 September 2004 - 11:17 AM
Това ,което Face казва за козината на врата е най-правилното решение.Така майката куче наказва малките като са непослушни :-)
Публикувано: 25 September 2004 - 12:16 PM
Цитат
извинявай но нещо не можах да разбера. Как на тая изложба ми бият ваксините?
по това време ли трбва да се бие ваксината? и на колко месеца е кучето.
Публикувано: 25 September 2004 - 03:13 PM
Цитат
Ами явно е редактирано :):):), защото си пишеше изложба :):)
Публикувано: 25 September 2004 - 06:35 PM
Цитат
Цитат
извинявай но нещо не можах да разбера. Как на тая изложба ми бият ваксините?
по това време ли трбва да се бие ваксината? и на колко месеца е кучето.
Нещо не си разбрала. Говорех за КОЖАТА НА ВРАТА, А НЕ ЗА ИЗЛОЖБА. ;)

Хъски...хъски...хъски I'm love in it ![br][br][br][br]ИВО И КЛАВДИЯ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Публикувано: 26 September 2004 - 11:12 AM
Цитат
Ок грешката е при мен. Няма да спорим :)
тум може да редактираш мнението си и ако не сложиш чавка да покаже че е редактирано, няма да изпише нищо.
Но на въпроса. Ваксината се бие по надолу по принцип така че на проблем.
Публикувано: 01 October 2004 - 10:19 AM
По мое мнение родословието на едно куче не е измислено случайно. То си е едниствения документ за произход, които дава инфо за предците, а оттам развъдчика може да си мисли по въпроса за гените и да планира с голяма степен на сигурност желаното от него бъдещо куче. Много хора, особено тук в България твърдят, че кучетата им са от тези и тези, но дотам... Дали е вярно? А какво има назад? Как да се знае. Ето ти предпоставка за изненади. Да, ама да произвеждаш куче не е просто една скачка...
За татуировката: Производителят е ДЛЪЖЕН да татуира приплодите, след навършване на 45 дни, но съвет от мен - не отлагайте дълго във времето.
Колкото и варварски да Ви звучи "с клещи" - е, не е болка за умиране. Важно е клещите да са стерилни, това всеки може да види, нали всичко става пред очите му, добре е оцветителя да не е за чертане, има много добри италиански и други, предназначени за тази задачка. Това по-трудно можете да разберете дали е така, но и това не е невъзможно...
Да, малкото кученце пищи, но 90% от страх, че не знае какво става, а не от болка. Изключвам случаи, в които татуиращият е новак или непохватен. Информирайте се предварително в съответния клуб.
Татуировката е много полезна не само за установяване на идентичност на изложба, но и при заплождане, /представете си случай за опит на подмяна на желания партньор! един недостатъчно опитен собственик на куче, лесно може да бъде подведен/ Също така, ако недай си боже си загубите кучето или то бъде откраднато...
По номера на татуировката кучето се идентифицира лесно като се обадите в БРФК или в съответният клуб на породата, която сте намерили.
По същия начин, без излишни дълги дискусии, при недоброжелателно задържане на кучето Ви, можете да докажете, че именно то е Вашето куче. Надявам се информацията да е полезна и желая слънчев ден и много усмивки
Публикувано: 01 October 2004 - 11:06 AM
Vsi4ko kazano za rodosloviata vaji s pulna sila i za kotkite i razvudnata i izlojbenata deinost pri tiah!
A inache mikro4ipa e za predpo4itane - toi dori e trudno da se napipa i ne e boleznen...

Hristo[br]skogkatt_bg@yahoo.com
Публикувано: 17 October 2004 - 07:15 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 17 October 2004 - 08:05 PM
Цитат
Ами веднага слад раждането ли е изпратено?Аз не съм питала за това хората,които ми го дадоха.
Трябва ли да се занесе ако не е занесено до сега?
И къде да се занесе?