Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 11 June 2008 - 09:11 PM
:blink: Привет на Йорито и всички други! Ами цялата наша перната дружина си е тук, но няма нищо ново... Даже снимки нови не сме правили, покрай други ангажименти. Нали знаеш, понякога липсата на новини е добра новина ;).
Но чакаме снимки от твоето ято, ти си ни отличничката в темата по успешно отглеждане на мъниците! :yahoo:
Но чакаме снимки от твоето ято, ти си ни отличничката в темата по успешно отглеждане на мъниците! :yahoo:

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 15 June 2008 - 08:48 PM
Лошо :rolleyes:... Явно ще трябва да чакам цяла година :'(... Тъкмо се бях решила да си взема вълнисти или канарче и хоп появи се тва малкото :yahoo:... Ем все пак добре че не съм взела по-рано вълнистите.Ъъ ивчето2416 не мога да ти помогна.Аз имам клетка малко по малка от твоята и беше подготвена за 2 птички.И незнам защо,но ми се струва че за 4 птички тази може би е нормална.. но по-добре се посъветвай с някой друг. ;D
Публикувано: 23 June 2008 - 11:08 AM
Здравейте!Имам 2 вълнисти папагала на по 2 годинки.Ще им правя волиера.Въпроса ми е какви птички могат да се гледат заедно с вълнистите папагали.Много ми се ще да си взема неразделки,но незнам дали могат да се гледат заедно.Или корели?Ако знае някой кои птици могат да съжителстват с моите папагали ще съм много благодарна,ако даде информация. :chaika:
Публикувано: 27 June 2008 - 11:57 PM
Здравейте искам да попитам моето папагалче какъв пол е тъй като магазинерката
ми каза че били още бебета и нз сега ще му се оцветяват ноздрите или си е женско
и има ли порблем ако само 1 си го гледам
http://img299.images.../img0790cm8.jpg
ми каза че били още бебета и нз сега ще му се оцветяват ноздрите или си е женско
и има ли порблем ако само 1 си го гледам

http://img299.images.../img0790cm8.jpg
Публикувано: 30 June 2008 - 11:00 PM
kocec, много правилно ти е казала продавачката - още е бебе и не може да се определи пола му. Имаш невероятната възможност да си възпиташ домашния любимец както ти си искаш - бебетата са невероятно схватливи :yahoo:.Няма проблем да имаш само 1, но трябва да му обръщаш ежедневно МНОГО внимание, ти да си му другарчето за игра, иначе може да умре от самота.
сия, за корелите съм сигурна, че могат да съжителстват с вълнисти папагалчета, за неразделките... би трябвало също да няма проблем, но ако знае някой със сигурност, да каже.
сия, за корелите съм сигурна, че могат да съжителстват с вълнисти папагалчета, за неразделките... би трябвало също да няма проблем, но ако знае някой със сигурност, да каже.

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 03 July 2008 - 12:01 PM
Здравейте,разучих темата за вълнистите папагали и това дали могат да се гледат с други птици.За жалост с неразделките не се разбират :(Неразделките били агресивни и хапели вълнистите,даже понякога им късали и краката!!! :oМай ще трябва да си правя 2 волиери,защото много искам неразделки...
Публикувано: 05 July 2008 - 10:08 PM
здр :blink: значи сега ще искам едно съветче.Става въпрос за една от "двойките" ми.и преди бях писала за Рико(жълт) и Зуза(бяла) които изглежда мн се обичат,но когато им сложа гнездо мъжкия иска да скача женската но тя не иска..и така забелязах,че мъжкия от време на време ходи при енда друга женска и се чудя сега защото ще правя леко разместване дали да разделя Рико от Зуза и да го оставя с Кока или да ги оставя да се радват на не особено плодовитата им любов ;D ;D ;D ? а разместването ми се дължи на едно такова .. нещо средно между сандък и волиера ;D не е купувано но е широкичко и предполагам,че ще им е по-удобно на папуйовците :blink:
btw правите ли нещо спец за папитата си в по-горещите дни? аз се пробвах да им сложа ваничка ама не я използват..но пък мн се кефят на една пръскачка с вода ;D такам за сега беше това..бб
btw правите ли нещо спец за папитата си в по-горещите дни? аз се пробвах да им сложа ваничка ама не я използват..но пък мн се кефят на една пръскачка с вода ;D такам за сега беше това..бб