Dog.bg Форуми : Нашите приятели- вълнистите папагали

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (90 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Нашите приятели- вълнистите папагали

#161 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 January 2007 - 08:58 PM

Ами незнам дали е копнато или не.Не познавам този ,който е правил сайта сори! worthy worthy Как са ти пилците......измътиха ли другите

Прикачени файлове

#162 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2007 - 09:49 PM

Нищо не казвам, просто може би човека има 2 сайта bl) . Няма нищо чудно в това! Не са измътили още, има още 10 дена ;) .

#163 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 12:04 AM

Има ли ново яйчице? bl)

Прикачени файлове

#164 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 10:07 AM

Нем, няма! Даже по добре да няма защото това ще е с 1 седмица по голямо от другото n) !

#165 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 03:28 PM

Някои птици снасят последователно яйцата ,майката снася едно след друго яйцата прес определено време ,понякога се случва едни да се излюпят по-късно ,други - по-рано ,но това има и положителни страни ,първото ще порасне и ще помага на родителите си за другите пиленца! l)

Поздрави!

#166 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 04:40 PM

Аааа тук вече не знам. Май това още не сме го учили, но може и да сме просто Биологията ми е малко чужда r) !

#167 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 09:08 PM

Аз само това се сещам ,но пти кои птици беше - не помня oleeee То толкова отдавна беше ,че........... b)

Поздрави!

#168 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2007 - 09:49 PM

Цитат

Отдавна търся мъжки перлен стандарт - папагалът ми почина и женската остана сама - но не мога да намеря. Човекът, който ги е развъждал моите е от Стара Загора и не продава. Някой да се сеща за друг, който да развъжда стандарти? Вече нямам претенции към цвета...

Insult,този линк може да ти е от полза.Там има един номер на мобилен телефон и човека ще ти помогне:
http://www.dalavera....d.php?72,473419
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#169 Потребителят е офлайн   Snowy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 07:20 PM

Нещо изчезнахте, хей, любители на папагалчета!!! Чакайте да раздвижа духовете малко wink . Нашият Лори май се опитва да говори! Издава едни странни звуци в гърлото, все едно се чува телефонна (лоша) връзка, не знам точно как да ги определя. Съвсем различни са от обичайното му чуруликане. И аз не знам да се радвам ли, или да изпадам в паника bl) . Щом се учи сам, кой знае какво ще се научи да говори!!! Разказваха ми за един човек, чийто папагал се научил да юрка кучето с гласа на собственика: "Еди кой си, марш на място!" и горкото животинче се хващало всеки път(обаче не му помня името). oleeee Или да се научи да имитира телефонен звън, или звънец...Леле, леле, дано да му мине, че нямам никакво време да се занимавам да го уча да изговаря специални фрази . А и той е в детската стая, ще научи това, което чува най-често ;) .Е, поне няма скука с тези перушинковци! b)
User's Signature

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!

#170 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 08:54 PM

Еми ако се научи да говори най много да ви побърка по цял ден, но какво лошо има l) ! Все пак сте го отделили от други папагалчета и е нормално като е винаги с вас да не чурулика, а да говори малко или много.

#171 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 January 2007 - 09:55 PM

Цитат

Нещо изчезнахте, хей, любители на папагалчета!!! Чакайте да раздвижа духовете малко wink . Нашият Лори май се опитва да говори! Издава едни странни звуци в гърлото, все едно се чува телефонна (лоша) връзка, не знам точно как да ги определя. Съвсем различни са от обичайното му чуруликане. И аз не знам да се радвам ли, или да изпадам в паника bl) . Щом се учи сам, кой знае какво ще се научи да говори!!! Разказваха ми за един човек, чийто папагал се научил да юрка кучето с гласа на собственика: "Еди кой си, марш на място!" и горкото животинче се хващало всеки път(обаче не му помня името). oleeee Или да се научи да имитира телефонен звън, или звънец...Леле, леле, дано да му мине, че нямам никакво време да се занимавам да го уча да изговаря специални фрази . А и той е в детската стая, ще научи това, което чува най-често ;) .Е, поне няма скука с тези перушинковци! b)

Не бива да се притесняваш имаш късмет ,че папагала ти се опитва ,а аз какво да кажа за моите като само ми кряскат b)

#172 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 08:27 AM

Нормално е само да кряскат, все пак са два папагала и не могат да се научат да говорят b) , Snowy, информирай ни, ако има някакъв напредък във дрънкането l) !

#173 Потребителят е офлайн   Вълничка Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 11:39 AM

Моят папагал само кряка,не се и опитва да говори за жалост s) .

#174 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 11:49 AM

Еми те някой хора май пуснаха постове как да се научи да се говори, ако искаш пробвай да го обучиш, едва ли е толкова трудно bl) !

#175 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 07:47 PM

Едва ли е толкова лесно bl) bl)

#176 Потребителят е офлайн   Malcolm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 January 2007 - 08:34 PM

Еми не знам, но като е само може би . Няма значение, аз не съм и пробвал, защото нямам време, аи са две.

s) Абе какво им става на моите, гледам мъжкия 1 път съвсем леко (и невинно според мен тогава) я клъвна по гърба, но като видях след това как беше отворил клюн в знак на нападение, а тя как се беше свила до него, сякаш се беше поклонила (е тук вече изобщо не ми изглеждаше невинно). Мисля, че е така, защото тя преди му прекъсваше песента, гонеше го и той е решил, че тъй като това си е негова територия от мнооого време, да си я вземе обратно. Но при това развитие на нещата не мисля да слагам гнездо!

#177 Потребителят е офлайн   Blinki Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 04:37 PM

Привет! Отдавна не съм се появявала, хайде от мен малко "акъл" l) Моето предложение е да ги разделиш в отделни клетки за няколко дни(ако имаш възможност и място) . После пак ги събери- може да са разбрали колко е гадно да живееш сам. wink Всъщност съветът не е шега, а от опитни хора.
А да ви разкажа Лори какви ги върши! l) w) Аз си пиша домашните, той лети из стаята, после кацна на тетрадката ми и започна да се разхожда b) . След малко се премести на главата ми. Изведнъж се озовах лице в лице с една човка bl) : Лори се беше провесил от косата ми с главата надолу и се люлееше като чистачка пред лицето ми- наляво-надясно! bl) l) Голям смях! Ама когато реши да разгледа окото ми отблизо... cl) просто го изгоних. l)
Друг случай: Играя си с предишната ни папагалка Ричи два дни преди концерт, в който участвах. Тя е кацнала на пръста ми, а той е точно до лицето ми. Изведнъж реши да пробва дали ще може да кацне на носа ми bl) . Следователно се опита, но не успя l) , но носът ми беше издраскан. Добре че ми мина преди концерта! l) n)
User's Signature

Качена снимка

#178 Потребителят е офлайн   nika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 05:06 PM

Здравейте!
Не съм писала скоро, но ви чета редовно. Мислите ли, че съм сложила правилно гнездилката?
Клетката е голяма и гнездилката е вътре s) ...

Качена снимка
w)
User's Signature

ГОЛЯМО СЪРЦЕ В МАЛКО ТЕЛЦЕ !! Качена снимка

#179 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 06:06 PM

Ако имаш възможност да отваряш и проверяваш от време на време какво става вътре ,то тогава няма проблеми.Щом като клетката е достатъчно голяма
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#180 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2007 - 08:19 PM

Malcolm,аз тъкмо ти чета коментара и гледам моите се скараха и паднаха на дъното на клетката и викам аре и при мен така ,като при тебе ,ама сега гледам ,че си чуроликат ,разбират се ,аз моите няма да ги разделям те ще се оправят......яяя и те малко раота да свършат!!!

Поздрави! 1super

• (90 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема