Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 11 February 2007 - 11:01 PM
Знам ,ама не са мръднали и пиксел (така де b) ) откакто ги обсъждахм.
А за теб Malcolm ни знам ко да ти кажа.Аз такова нещо - каране между папагали не съм виждала cl)
Ххххх дразня се на моите вече ,те папагали ли са или някви машини дето са се бъгнали на едно действие a) a)
Малко звук да издадат ,нещо там ,малко живот - няма братче само някво леко пиукане и тва е cl) cl)
Поздрави!
Извинявам се като ви досаждам с историите на моите "тъпи" папагали cl) cl)
К'во ми става днеска r)
А за теб Malcolm ни знам ко да ти кажа.Аз такова нещо - каране между папагали не съм виждала cl)
Ххххх дразня се на моите вече ,те папагали ли са или някви машини дето са се бъгнали на едно действие a) a)
Малко звук да издадат ,нещо там ,малко живот - няма братче само някво леко пиукане и тва е cl) cl)
Поздрави!
Извинявам се като ви досаждам с историите на моите "тъпи" папагали cl) cl)
К'во ми става днеска r)
Публикувано: 12 February 2007 - 12:36 PM
ИМАМ ВЪЛНИСТО ПАПАГАЛЧЕ КОЕТО СНОЩИ МЪЖКОТО ГО КАЧВА И СУТРИНТА ЗАБЕЛЯЗАХ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СТЪПВА НА ЕДНОТО СИ КРАЧЕ
ОТ ЯБЪЛКАТА ГО ДВИЖИ НО ПРЪСТИТЕ НЕ КРАЧЕТО СТОИ ПРЕЛПНАЛО ДО КОРЕМЧЕТО С РАЗТВОРЕНИ ПРЪСТИ КАКВО МУ Е КАКВО ДА ПРАВЯ НЯМА ВЕТЕРИНАР НАБЛИЗО
ОТ ЯБЪЛКАТА ГО ДВИЖИ НО ПРЪСТИТЕ НЕ КРАЧЕТО СТОИ ПРЕЛПНАЛО ДО КОРЕМЧЕТО С РАЗТВОРЕНИ ПРЪСТИ КАКВО МУ Е КАКВО ДА ПРАВЯ НЯМА ВЕТЕРИНАР НАБЛИЗО
Публикувано: 12 February 2007 - 12:51 PM
От кой град си s) да ти кажа ако знам някой вет
Публикувано: 12 February 2007 - 06:39 PM
Snufy, добре дошъл/дошла! Ето линк към една чудесна статия, в която има информация не само за избора, но и за всичко, свързано с отглеждането на вълнистите папагалчета. Виж я и ако има още въпроси - тук сме на линия, ще помагаме, доколкото можем. Информация за вълнисти папагали

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 12 February 2007 - 09:54 PM
Може .....винаго сме насреща (е поне аз де) b) l)
Публикувано: 12 February 2007 - 10:00 PM
С удоволствие ще помагама, стига да има с какво wink Хубаво е, че компанията се увеличава! super best
rusanov74, какво стана с твоето пиле? За съжаление нямам компетенцията на вет и нищо не ми хрумна по твоя въпрос... s)
rusanov74, какво стана с твоето пиле? За съжаление нямам компетенцията на вет и нищо не ми хрумна по твоя въпрос... s)

Публикувано: 14 February 2007 - 06:42 PM
Цитат
Един приятел ми кааза,че валнистите папагалчета ако не са заедно от малки немогат да сфорират двойка.Или е много трудно.Това вярно ли е? bl)
Явно си зависи от птичките. Понякога се харесват, понякога не bl) .Ние имахме известно време само женска, после й взехме мъжки и много се харесаха. Това съм го разказвала в темата, но...След време той овдовя, изчакахме 2-3 месеца (не помня точно) и му взехме нова приятелка. И с нея се хареса и вече 2 години ни дават поколение r) .Но пък Malcolm си има проблеми с неговите s) . Най-добре да ги наблюдаваш в магазина, понякога си личат двойки, ако имат достатъчно място за летене. А още по-добре да си вземеш от човек, който ги развъжда. Но нали знаеш, ако искаш да е питомно - само едно и колкото може по-малко 1super + много игра с него. w)
Поздрави!

Публикувано: 14 February 2007 - 09:03 PM
Ааами мисля ,че всичко ще е ок.Няма значение мъжко или женско ,винаги има шанс да се "получи" поколоние. l)
Поздрави!
Честит ви трофон зарезан BEER
Поздрави!
Честит ви трофон зарезан BEER
Публикувано: 14 February 2007 - 09:07 PM
А исках да питам - малко пиле ли ще взимаш r)