Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 26 February 2007 - 10:55 PM
Snufy, честито за новите любимци! Много да те радват и дълго да си съжителствате!!! Много са симпатични и двата! А и едното ще е адаш на нашия Лори super best .
Леле, Malcolm, това не го очаквах!!! Ама хайде да не започваш да си правиш глобални заключения, мъжки - мъжки, затова пък е сладур, нали така?! Някой папагалчета са толкова небрежно зарязани от собствениците си (не визирам никой тук в темата), а си живуркат някак си, а ти с такова желание им осигуряваш всичко необходимо, пък те така да те изненадат! oleeee Може наистина да им вземеш две девойки и ще видиш какво ще стане...само ще бъде още по-звучно у вас b) .
Аз се чудя да ви разказвам ли днес какво видях, направо неестествено поведение на едно от нашите бивши бебета...Той си живее с една женска корела от лятото (нейният партньор подло си отвори вратичката и избяга преди 2 години и нещо) и днес го видях у приятелите ни. Какво мислите, че правеше?! Ами ухажваше много сериозно госпожицата, танцуваше пред нея, умилкваше й се, сякаш не е няколко пъти по-голяма от него, да не говорим, че е от друг вид oleeee .Е, това ме разби, направо ме депресира s) .
Леле, Malcolm, това не го очаквах!!! Ама хайде да не започваш да си правиш глобални заключения, мъжки - мъжки, затова пък е сладур, нали така?! Някой папагалчета са толкова небрежно зарязани от собствениците си (не визирам никой тук в темата), а си живуркат някак си, а ти с такова желание им осигуряваш всичко необходимо, пък те така да те изненадат! oleeee Може наистина да им вземеш две девойки и ще видиш какво ще стане...само ще бъде още по-звучно у вас b) .
Аз се чудя да ви разказвам ли днес какво видях, направо неестествено поведение на едно от нашите бивши бебета...Той си живее с една женска корела от лятото (нейният партньор подло си отвори вратичката и избяга преди 2 години и нещо) и днес го видях у приятелите ни. Какво мислите, че правеше?! Ами ухажваше много сериозно госпожицата, танцуваше пред нея, умилкваше й се, сякаш не е няколко пъти по-голяма от него, да не говорим, че е от друг вид oleeee .Е, това ме разби, направо ме депресира s) .

Доброто е недостатъчно, когато по-доброто е възможно!
Публикувано: 27 February 2007 - 05:55 PM
Даааааааа ти сам си го казал:
а те я имат - начи сичко е ОК b) wink
Цитат
Любовта е най-великото нещо на света ,стига да я имаш
а те я имат - начи сичко е ОК b) wink
Публикувано: 03 March 2007 - 01:09 PM
Като дете имах една книжка "Гоша, птичка говорящая", този Гоша беше вълнист папагал и знаел около 500 (ако не ме лъже паметта) думи. w) Стопанката му разказваше как го е обучавала стъпка по стъпка.
Хей, я си вижте календара! Днес някой много ще празнува! Snufy, ЧРД! Да си жив и здрав, любимците ти също и много да те радват!!! victoryVVV super best
Хей, я си вижте календара! Днес някой много ще празнува! Snufy, ЧРД! Да си жив и здрав, любимците ти също и много да те радват!!! victoryVVV super best

Публикувано: 03 March 2007 - 08:30 PM
Е, не бързай да се палиш толкова все пак - онова е било по-скоро изключение. Освен това жената е живяла сама, пак карам по спомени, не е имало други животни и птици и му е отделяла страшно много време...А и не всяко пиле започва да говори, дори да има идеални условия. Като си ходя към нашите ще я потърся тази книжка, дано е останала някъде в архивите, имаше интересни моменти, с удоволствие ще ги споделя с вас.

Публикувано: 03 March 2007 - 09:14 PM
О-о-о МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЧЕ СТЕ СЕ СЕТИЛИ ЗА МЕН
МИСИ МНОГО l) bravoS cheers BEER drink victoryVVV super best b) l) oo angelpik dribble
Честита Баба Марта /малко със закаснение/ да сте живи здрави и все така добри към новорегистриралите се в форума както бяхте към мен СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ
МИСИ МНОГО l) bravoS cheers BEER drink victoryVVV super best b) l) oo angelpik dribble
Честита Баба Марта /малко със закаснение/ да сте живи здрави и все така добри към новорегистриралите се в форума както бяхте към мен СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ
Публикувано: 04 March 2007 - 12:18 AM
С 17 минутно закъснение ...Честит рожден ден Snufy. Пожелавам ти много здраве, верни приятели , много сбъднати мечти и много ценни победи 1super
Публикувано: 05 March 2007 - 09:49 PM
ето я,но не се вижда мн добре иначе е с тъмно червени очи,още е плашлива и не смея да я хващам за да не се наплаши
Прикачени файлове
-
DSC01846.JPG (42.84K)
Брой сваляния: 87
Публикувано: 05 March 2007 - 09:49 PM
b) тука е с канарчето
Прикачени файлове
-
DSC01863.JPG (45.34K)
Брой сваляния: 85