Фотогалерия 2015 :)

Публикувано: 13 January 2015 - 11:23 PM

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

Публикувано: 14 January 2015 - 12:06 AM

Публикувано: 14 January 2015 - 10:08 AM

Публикувано: 28 January 2015 - 09:26 PM
 разписвам се с някои от бебетата, които чакат да мине 3-тата ваксина за да заминат за Дания и Финландия
 разписвам се с някои от бебетата, които чакат да мине 3-тата ваксина за да заминат за Дания и Финландия   

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

Публикувано: 29 January 2015 - 12:48 PM

Момчето на тренировка с една малка, детска шейна. Стискам палци някой ден де се сдобия с истинска, до тогава тази върши работа.

Двете ми лябими снимки:

И показавам, че дървеното легло се употребява по предназначение :D само дюшечето му, разбира се, е изтърбушено отново и е застлано с одеало, докато взема друго дюшече, което в последствие да бъде изтърбушено. Какво да го правя

.

Публикувано: 02 February 2015 - 09:08 AM
 Петя Кръстева, в 28 January 2015 - 09:26 PM, написа:
Петя , тези кученца ги срещнах в olx.bg , май има някаква измама , щом кученцата ще заминават за Дания , пък и не мисля , че бихте ги пуснали точно в този сайт за продан :) Нещо гнило има там ми се струва...

Публикувано: 09 February 2015 - 11:10 AM
 mastersan55, в 02 February 2015 - 07:08 AM, написа:
mastersan55, в 02 February 2015 - 07:08 AM, написа:
Петя , тези кученца ги срещнах в olx.bg , май има някаква измама , щом кученцата ще заминават за Дания , пък и не мисля , че бихте ги пуснали точно в този сайт за продан :) Нещо гнило има там ми се струва...
Здравей, няма "гнило"
 моя е обявата
  моя е обявата   Нека и в olx.bg да има нещо добро като представяне, освен това и други развъдници пускат там обяви. Мисля, че няма нищо лошо в това - напротив
   Нека и в olx.bg да има нещо добро като представяне, освен това и други развъдници пускат там обяви. Мисля, че няма нищо лошо в това - напротив   Манталитета на българина е такъв, че когато  реши да си купи куче той не търси  клубове и  лиценцирани развъдници - това е масово. Истината е, че нямаме никаква киноложка култура, обаче след като започнах да пускам там обяви хората виждат разликата от масовото предлагане на пазара
  Манталитета на българина е такъв, че когато  реши да си купи куче той не търси  клубове и  лиценцирани развъдници - това е масово. Истината е, че нямаме никаква киноложка култура, обаче след като започнах да пускам там обяви хората виждат разликата от масовото предлагане на пазара   т.е. вижда се отношение и това е различно. Даста писма съм написала и доста телефонни разговори съм провела, много псувания от търговци съм отнесла
 т.е. вижда се отношение и това е различно. Даста писма съм написала и доста телефонни разговори съм провела, много псувания от търговци съм отнесла   Не продавам като търговец, кучетата ми се гледат добре и при добри условия.  Ти какво си търсил в OLX "точно в този сайт за продан"
 Не продавам като търговец, кучетата ми се гледат добре и при добри условия.  Ти какво си търсил в OLX "точно в този сайт за продан"   ?
  ?Относно бебетата, мисля че редактирах обявата - свободно е само едно женско бебе
 Две от бебетата ще заминат скоро извън страната, а другите са в БГ
  Две от бебетата ще заминат скоро извън страната, а другите са в БГ   За моя огромна изненада към кучетата имаше огромен интерес, дори не съм ги пускала в профила си във фейсбук. Бебетата ми акита също са резервирани преди да ги обявя.
 За моя огромна изненада към кучетата имаше огромен интерес, дори не съм ги пускала в профила си във фейсбук. Бебетата ми акита също са резервирани преди да ги обявя. Иначе от olx.bg имах много интересни запитвания от типа "цена ?" няма Здравейте, Добър ден....или пък : "Какви са тези кучета, това не са кучетата които продаваш!"

Мои са бебетата
   Мои са бебетата   истински, натурални и много, много красиви
 истински, натурални и много, много красиви  
 Ето ги някои от тях в новите им домове :
 "Това аз ли съм??!?! Не знаех, че съм толкова красива, преди се оглеждах само в очите на брат ми и сестрите ми"
  "Това аз ли съм??!?! Не знаех, че съм толкова красива, преди се оглеждах само в очите на брат ми и сестрите ми"   

Малки или големи - мъжете са си мъже, очиларката се казва Зерон и мисля, че ще стане много красив
  Малки или големи - мъжете са си мъже, очиларката се казва Зерон и мисля, че ще стане много красив   

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева

Публикувано: 09 February 2015 - 10:39 PM
 Моника.Димитрова, в 09 February 2015 - 05:40 PM, написа:
Моника.Димитрова, в 09 February 2015 - 05:40 PM, написа:
 Понеже смятам да си взимам 2-ро хъски , но смятам да е от развъдник с родословие. :)
  Понеже смятам да си взимам 2-ро хъски , но смятам да е от развъдник с родословие. :)В OLX ли ?
 Дааа....там пускат обяви и лицензирани развъдници
  Дааа....там пускат обяви и лицензирани развъдници   

Родословно бебе може да си вземете от развъдник, който членува към FCI - няма невалидно FCI родословие независимо от коя държава е издадено.
Аз не членувам в БРФК, а в два други клуба в други държави членки на FCI
Приятна вечер

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева

Публикувано: 09 February 2015 - 10:57 PM
 На мен ми е пределно ясно , че в OLX няма такива бебета , просто от личен интерес разглеждах , а за бебе от развъдник разбрах , че ще има есента. Ще видя до тогава какво ще се случи и дали някой въобще ще ми даде такова куче
 На мен ми е пределно ясно , че в OLX няма такива бебета , просто от личен интерес разглеждах , а за бебе от развъдник разбрах , че ще има есента. Ще видя до тогава какво ще се случи и дали някой въобще ще ми даде такова куче   Боже пиша от на приятелката ми профила , както и да е....
 Боже пиша от на приятелката ми профила , както и да е....  

Публикувано: 10 February 2015 - 01:26 PM
 Моника.Димитрова, в 09 February 2015 - 08:57 PM, написа:
Моника.Димитрова, в 09 February 2015 - 08:57 PM, написа:
 На мен ми е пределно ясно , че в OLX няма такива бебета , просто от личен интерес разглеждах , а за бебе от развъдник разбрах , че ще има есента. Ще видя до тогава какво ще се случи и дали някой въобще ще ми даде такова куче
 На мен ми е пределно ясно , че в OLX няма такива бебета , просто от личен интерес разглеждах , а за бебе от развъдник разбрах , че ще има есента. Ще видя до тогава какво ще се случи и дали някой въобще ще ми даде такова куче   Боже пиша от на приятелката ми профила , както и да е....
 Боже пиша от на приятелката ми профила , както и да е....  

Не само профила ти е объркан май
 Не само профила ти е объркан май   
 Ето малко снимки и на другото разнооко момиче е неговите прекрасни стопани
 Кучетата ми попаднаха в  добри ръце - много съм доволна
 Кучетата ми попаднаха в  добри ръце - много съм доволна  
Емигрантките не можах да ги снимам в събота, валеше дъжд и мокър сняг и приличаха на Баскервилските кучета

Ебе, исках аз да изпратя на датчанката такава снимка, ама не знам дали имат чувство за хумор
 Ебе, исках аз да изпратя на датчанката такава снимка, ама не знам дали имат чувство за хумор   

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Надявам се и аз да се сдобия с такова куче