Но това пале така ми влезе под кожата ,че просто не мога да не му пусна поне негова си тема,та да има по-голям шанс някой да го забележи.
Накратко предисторията му - изхвърлени две кутрета извън града,едното скоропостижно го блъска кола,другото се присламчи към кокошкарник селски тип ,където има вързано друго куче.

Помислих,че вързаното куче е майката.Издебнах да има човек в кокошкарника и отидох да предложа кастрация.Оказа се че вързаното куче е мъжко и няма нищо общо с паленцето,освен че и двамата са бели.Запознах се и с двамата - вързаното е Белчо

,а палето- Чико.
С Чико се сприятелихме и всеки ден минавах да му нося храна.Докато един ден не го заварих вързан.Дядото го бил обещал на една козарка,по-точно помолил я да го вземе,че много лае нощно време(.Оказа се че и дядото живее в колибата до кокошкарника.

На мен този вариант за живота на Чико никак не ми хареса,козарката не е много наред с акъла и за нула време смени поне 3 различни кучета,никое не се задържа дълго)
Помолих да го даде на мен,днес дадох капаро за него ,за да ми го пази дядото.Поех му и храната.
Лошото е,че Чико е вързан,тежка участ за весело и игриво малчуганче,но поне няма да го блъсне кола междувременно.
Сега Чико воюва за храната си с кокошките и все още не е загубил доброто си настроение и весел нрав.

Надявам се да успея да го оттърва от веригата преди тя да пречупи духа му.