Развъдник Land of White Waters

Публикувано: 08 June 2015 - 12:32 PM
						Много се радваме, че намерихме такъв добър стопанин за Ади - стопанин за пример. А ето, че и за Африка /Алли/ се намериха
добри стопани - развъдника на Симона Миреску, която обеща да води Алли на много изложби. Ние сме много щастливи от късмета
на Ади и Алли.

добри стопани - развъдника на Симона Миреску, която обеща да води Алли на много изложби. Ние сме много щастливи от късмета
на Ади и Алли.

Публикувано: 08 June 2015 - 06:06 PM
						Браво на развъдчиците и техните стопани :)

Публикувано: 06 July 2015 - 09:37 AM
						Много  ни е  сърдит  Ади.  Кои  сте  вие  бре,  хора? Къде са  мама и  сестричките? За  всеки  случай ръмжи, натикал се е под  масата и  излиза  само  като  види  че не  сме наоколо за да  опознава  новото  жилище. През  нощта излезе, цопна се до  диваните,  понеже  са  меки и  му  напомнят топлината на  мама,  където и   заварих  първата  локва. Не му  досаждам,  оставих го  да дойде  на себе  си, но  вече  излиза  чат-пат и  души: къде  съм, по  дяволите?

Чау - кучето, близнало небето...

Публикувано: 08 July 2015 - 08:20 PM
						Съкровище-чудовище  ходи по  нужда само на  балкона и  на  пелените,  голяяяяям  чистофайник. Свиква  лека  полека с  детето  ми и  ходи  за мен  залепен, като  гербова  марка.  Облайва и  пази, ако  се  отваря входната  врата. Спи до  моето  легло,  пази ме докато  спя. Аз  съм  влюбена в това същество,  какво  да ви  кажа.

Публикувано: 23 July 2015 - 08:33 AM
						Що, запря сладурите на терасата ей  

Публикувано: 14 November 2015 - 06:56 PM
						А  ние  днес  бяхме  на гостиииииииииииииии на нашите  развъдчици! И както винаги,  изкарахме си  страхотно, Адмирал се държеше повече  от  добре, но  сега е  каталясал от  толкова  емоции, пльосна се на пода и  се отряза.
Веднага разпозна неговите мами (а кажете ми че чау-чау не помнят), поигра с батко Лекси, получи правосъдие от мама Енджи и въобще героят е уморен.

Веднага разпозна неговите мами (а кажете ми че чау-чау не помнят), поигра с батко Лекси, получи правосъдие от мама Енджи и въобще героят е уморен.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +