Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 10 June 2008 - 02:21 PM
А въпроса с ядките е много общ...

JulyVell Siberians
Публикувано: 10 June 2008 - 07:06 PM
Публикувано: 10 June 2008 - 10:00 PM
ако можете да ми дадете малко повече информация как да го отгледам докато почне да яде само и ко кога започва да яде само кога проглежда горе доло абсолютно всякаква информация за отглеждането мъ докато започне само да се храни
Публикувано: 10 June 2008 - 10:17 PM
Как сте с изпишкването и изакването? Може ли вече само да го прави? Ако не ще трябва с мокро памуче да масажираш коремчето и да го изпишкваш и изакваш както това прави мама с бебетата. Още седмица и ще ти е по-лесно.

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 June 2008 - 09:18 AM
Цитат
пак казвам, достатъчно голямо е, а за разходките, те не бива да са само на двора, марк от доста време вече не в града, живее на 2 декара място, но не иска да ака там, иска разходка, така че извеждай я
Цитат
ако можете да ми дадете малко повече информация как да го отгледам докато почне да яде само и ко кога започва да яде само кога проглежда горе доло абсолютно всякаква информация за отглеждането мъ докато започне само да се храни
успех, информация има много, погледни във общия форум, просто се разрови, използвай търсачката
Публикувано: 12 June 2008 - 09:58 AM
Цитат
Има застъпници и за двете мнения, аз лично избягвам да препоръчвам преди третата ваксина бебето да излиза навън.
Публикувано: 12 June 2008 - 10:02 AM
Чети темите тук и ще намериш отговорите на въпросите си. Повечето неща са обсъждани вече по няколко пъти. Като нов във форума е нормално да задаваш същите въпроси, които са задавани и преди, от друга страна "старите" във форума, могат и да не ти отговорят или да не обърнат достатъчно внимание, защото това е вече писано, дъвкано и предъвквано.

JulyVell Siberians
Публикувано: 12 June 2008 - 09:02 PM
Публикувано: 13 June 2008 - 03:34 AM
от какво е жълтичко , не мисля че е кариес , май е зъбен
камък , та ако може да ви питам дали има специални
рупанки за търкане на зъбките да се изчистват , и каква
паста за зъби да й купя , на 2 годинки и 2 месеца е Чери ,
но все пак мисля , че й се налага :blink:
Публикувано: 13 June 2008 - 06:43 AM
Цитат
прочети тук ще ти е от полза и успех ;)
http://dog.bg/forum/...pic,2945.0.html

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 13 June 2008 - 07:28 AM
Цитат
от какво е жълтичко , не мисля че е кариес , май е зъбен
камък , та ако може да ви питам дали има специални
рупанки за търкане на зъбките да се изчистват , и каква
паста за зъби да й купя , на 2 годинки и 2 месеца е Чери ,
но все пак мисля , че й се налага :blink:
Има едните са бели ленти а другите ,които се сещам са на Фрискас има три разновидности.
Публикувано: 13 June 2008 - 09:45 AM
Адра се разгони преди 2 месеца когато беше на 6 и всичко си мина нормално, но от вчера забелязах отново кръв и като, че ли пак се разгонва. Почти съм сигурен, че това не е много нормално, но нямам идея от какво може да е ?

Of all the things I've lost
I miss my mind the most
Публикувано: 13 June 2008 - 09:56 AM
Цитат
Адра се разгони преди 2 месеца когато беше на 6 и всичко си мина нормално, но от вчера забелязах отново кръв и като, че ли пак се разгонва. Почти съм сигурен, че това не е много нормално, но нямам идея от какво може да е ?
Имала съм такива случки, заведия на вет да и видят хормоните.
Публикувано: 13 June 2008 - 10:55 AM
Цитат
Може ли малко повече за хормоните ... като цяло?
От какво може да се "разбъркат"?
Ако не са и наред какво може да и стане ?
И евентуално мога ли с някакви обикновени неща(храна примерно) да им повлияя?
Кучето ми е женско на 3 месеца и 2 седмици долу горе.
Появи му се пъпка на коремчето близо до най-долните гърдички. Гнойна (май), надутичка беше, мъничка.
Водих я на лекар - намаза я с някакво кремче и каза, че може да е ухапана от насекомо (комар), да се е обола на нещо(трева) и да се е възпалило ... или нещо от хормоните.
Сега я мажа само с риванол и вече почти е изчезнала ..
Публикувано: 13 June 2008 - 11:19 AM
За лечението се надявам по подробно да напише Arizona ако има време.
Съжелявам, че така телеграфно пиша но нямам много време,дано майка се включи скоро.