Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 16 June 2008 - 03:40 PM
Взимам й го от нашата докторка на Кразно село - кабинета Синята птица
но преди го гледах и в магазина на пазара Ситняково.
Ако искаш мога да проверя на Ситняково дали го има?
Тези дни ще снимам Анук да ви покажа какви крила има
много е смешна, но тази година не са й много големи ;D
Публикувано: 16 June 2008 - 03:45 PM
Бини не се притеснявай,нова козина ще й излезе,но няма да е толкова гъста както е била зимната...и да нормално е да си я сменя 2 месеца,така че споко,няма да остане такава дръглива ;)
Публикувано: 16 June 2008 - 07:00 PM
Благодаря предварително!
Публикувано: 16 June 2008 - 07:06 PM
Публикувано: 16 June 2008 - 07:40 PM
Цитат
Вече си имам и са ОГРОМНИ :rolleyes: ;D :ribok:
Публикувано: 16 June 2008 - 09:08 PM
Цитат
Мерси,но само не разбрах "успех,дано се сработят" :-
Публикувано: 16 June 2008 - 09:11 PM
Или ше стане, или няма да стане. Колкото и да го мислиш сега не можеш да предвидиш дали кучетата ще се харесат, дали няма да се бият или ще живеят в мир. Ще си отговориш на въпроса едва когато си вземеш хъскито. Сега и да гадаеш няма смисъл.
;)
Публикувано: 16 June 2008 - 09:14 PM
Цитат
Цитат
Един вид да се харесат. :blink:Какъв е характерът на булонката ти? Харесва ли други кучета и т.н.?!
Най-вероятно ще си паснат, и дано! Пожелаваме ви УСПЕХ!
Браво за решението! Хъскито е един страхотен приятел и другар в игрите и живота :wub: ;)

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 16 June 2008 - 09:17 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 16 June 2008 - 09:21 PM
Цитат
А ти от къде купи Мегадерм..? Аз никъде не мога да намеря.. :(
Мерси за целувките, предай и на Анук :wub: .
Няма да остане така... как ще остане без козина :rolleyes: Helia добре ти е написала вече. А гащите и опашката щом още стоят... очаквай да поизчезнат скоро ;) след падането на пуха следва падане и на дългия косъм. Понякога е по-интензивно, понякога не толкова.

JulyVell Siberians
Публикувано: 16 June 2008 - 09:57 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Един вид да се харесат. :blink:Какъв е характерът на булонката ти? Харесва ли други кучета и т.н.?!
Най-вероятно ще си паснат, и дано! Пожелаваме ви УСПЕХ!
Браво за решението! Хъскито е един страхотен приятел и другар в игрите и живота :wub: ;)
Сега вече разбрах ;D,ми болончо много обича да си играе с МЪЖКИ кучета което е много интересно,но по-добре от колкото да се бие с тях де :P мерси Rositoo за пожеланието ;)
Всъшност Huskypower бях чела някаде,че така по-старото куче усмирявали малките палавници,но съм увера на 100% в думите на всички,защото знаете повече от мен!
Благодаря много на всички! :wub:
п.п.
Цитат
то не му пречи,дивее си като двугодишен ;D :wub:
Публикувано: 17 June 2008 - 07:18 AM

Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 17 June 2008 - 09:31 AM
Напоследък много хора като ме срещат ми обясняват, че много по-добре ще се чувства навън (е и доста хора ме питат защо е червено, дали не е маламут(т.к. маламутите са по-дребни) и т.н. :rolleyes:)
Специално за живеенето навън обаче съм склонна да вярвам. Добре ли им е навън (добре ли се отразява на козината), а зимата ?
На моето можем да му приспособим една къща ... тя се състои от стаичка около 3х3 и дворче заградено с мрежа пак 3х3 метра, достатъчно ли му е? Вътре (тухлена измазана малка стаичка) пак ще си има легло ...
Страх ме е да е постоянно свободно пусната на двора. Докато сме вкъщи може, но когато няма никой ...
Другия вариант е нейна къща и вързана със синджир, но тази идея нещо не ми харесва.
Та .. да почваме ли да репетираме "стоене в къща на двора"?
Публикувано: 17 June 2008 - 09:47 AM
Моята гледна точка е следната -кучето е част от семейството ми. Мястото му е при семейството. Така е непрекъснато около нас, вижда ни, чува ни, общуваме си. Толкова често се случва да скочи, както си спи и да дойде да я гушна. После пак си ляга. Ами ако е на двора? Няма ласки, няма внимание, няма социален живот -само целодневна гледка към гаража. Не крия, че е адски доволна, когато излезем на двора. Тича, копае, лае врабчетата и гони съседските котки... Но, стана ли да се прибирам вътре и през ум не и минава да остане вън, далече от мен.
Това е мое мнение,на никого не го натрапвам. Виж, за връзването съм категорично против. Хъскито е свободна душа... как ще се чувства 24 часа/7 дни седмично на един (два, три) метра въже :o
Публикувано: 17 June 2008 - 10:11 AM
Плюс това, визията на вътре гледаното куче изглежда много по добре.Става въпрос за козина и т.н. Вярно е че на хъскитата им е хубаво навън, но аз лично съм на това мнение, затова са дългите разходки и всекидневните излизания.А пък особено и в тези горещини напоследък, на кучо ще му е много по добре вътре пред климатика отколкото навън в дървена къщурка под 40градуса слънце :rolleyes: Все пак аз съм на теорията- всичко най добро за кучето ;)Пък да не си помисляме, че някой мжое и да го открадне, или да глътне или ужили нещо!Тогава ще си блъскаме главите :(
За синджир пък най-малко. За мен това си е наказание, едно куче да седи вързано на двора без да може да побяга малко. Аз лично съм твърдо против! :-
За мен двора е пространство за игра и обучение, както и леки разходки на въздух, когато кучо поиска! :blink: ;)
П.с. Абсолютно съм съгласна с мнението на Илит и те поздравявам за това :drugarche: :kuchence:

Публикувано: 17 June 2008 - 10:15 AM
Публикувано: 17 June 2008 - 10:21 AM
Цитат
Ооо ще и продължава и в нас ще бъде лудница ;D ,то едно ни е като за три пак сега и с още едно палаво... :rolleyes: ;D ;D ;D
Естествено че ще пускам снимки ;) :blink: