Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#2021 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 November 2008 - 08:51 AM

Цитат

но защо никой не конкретизира орентировъчно някакъв месец или нещо подобно .

Защото при всяко куче (и респективно -всеки стопанин) е различно. Някои спират да пишкат вътре на 6-ти месец. Моята госпойца пък, до година и нещо препикаваше балкона (там я бях научила да ходи, докато не излизаше на вън).
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

#2022 Потребителят е офлайн   El Patseto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 November 2008 - 07:46 AM

Здравейте , пак съм аз !  ;D  Налага ми се да оставя моя любимец на хотел за 1 нощ . За 1 път ми се случва това и ако може някой да ме посъветва за какво да внимавам при поверяването на животното ми , ще съм безкрайно благодарен . Въпросната вечер е тази  ,така че......моля ви побързайте . Благодарности предварително  :blink:

#2023 Потребителят е офлайн   North face Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:siberian husky, akita,amerikan akita pomeran, grooming and handling.

Публикувано: 22 November 2008 - 10:03 AM

Цитат

Здравейте , пак съм аз !  ;D  Налага ми се да оставя моя любимец на хотел за 1 нощ . За 1 път ми се случва това и ако може някой да ме посъветва за какво да внимавам при поверяването на животното ми , ще съм безкрайно благодарен . Въпросната вечер е тази  ,така че......моля ви побързайте . Благодарности предварително  :blink:

Във форума пише жена с ник " bushkata " пиши едно ЛС за хотела :palec:
User's Signature

Golden Nicol siberan huskies
Качена снимка

Сибирско хъски - истината е повече от две сини очи

#2024 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 November 2008 - 08:22 PM

Моята госпойца пък, до година и нещо препикаваше балкона (там я бях научила да ходи, докато не излизаше на вън).
[/quote]
Да ама сега е малко студено и няма как врата на терасата да е постоянно отворена през деня и затова се учим да ходим до тоалетна в банята. Като и преместих "кревата" пред вратата на хола и пак почна да си ака в банята,само с пишкането още не се разбираме ама ........от 3 седмици вкъщи и ми направи впечатление че много бърже започва да се учи,аз си мислех че поне 3,4 месеца ще летя с парцала из къщи  :yahoo:
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#2025 Потребителят е офлайн   mimoza_79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 10:22 AM

Здравейте отново, от една седмица моето зверче яде съвсем по малко а по рано беше страшна лакомия.Ветеринаря каза че не е болна, но аз както винаги съм в шок.Иначе е весела и игрива.Имаше проблем с лапата но като че ли върви на оправяне, само дето апетита ни не се завръща.Нито гранули яде, нито друго с изключение на кокалите.Моля ви ако на някой му се е случвало нещо подобно да пише.Кучето ми е на 10 месеца и вече се е разгонвала веднъж- преди около месец.

#2026 Потребителят е офлайн   vin diesel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 12:35 PM

оставия една ве4ер да не яде нищо и на сутринта и сложи  или купи бирена мая
User's Signature

Качена снимка

#2027 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 03:13 PM

mimoza_79, нормално е по някога да има спад в апетита на кучето. Купи и бирена мая и можеш да и даваш по две таблетки сутрин на гладно. Оставяй я да хапва колкото иска, вдигай купата и я слагай чак на следващото хранене. Скоро отново може да си влезе "в ритъм", пък и щом вет.-а е казал, че е здрава няма място за притеснение.
Не е хубаво да яде кокали, потдържайте едно меню, примерно гранули. Може да и купиш витамин, който се слага към храната и да и разбъркваш гранулите с малко вода и с него, примерно СА37 за известно време. При нас той помогна.

#2028 Потребителят е офлайн   mimoza_79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 05:08 PM

Благодаря за отговорите-аз имам чуството че откакто и дадох таблетките за вътрешни паразити престана да яде.Не нам може ли да има някаква връзка.А преди малко повърна вода :'( боже в паника съм.Утре съм пак при докторката.Дано няма нищо сериозно.

#2029 Потребителят е офлайн   El Patseto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 08:06 PM

Bini би ли ми пояснила за какво се дава бирената мая и тя няква спец. за кучета ли е ? Извинете ме за невежеството но от доста време срещам това понятие / бирена мая / и не мога да намеря отговор . Ако не е специална ще ми кажеш ли кога се дава по колко и за какво . Много ти благодаря .

#2030 Потребителят е офлайн   Anuk Икона

• северен вятър
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2008 - 10:21 PM

Въпросът ми не е за хъскита , ама защо е заключена Говорилянта? :rolleyes:

#2031 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2008 - 10:23 PM

Цитат

Можеби ще се прави нова,а аз тъкмо исках да напиша нещо относ изживяването на Анукчето  :'( добрече се е оправило момичето!!
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#2032 Потребителят е офлайн   Bini Икона

• Over the rainbow
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2008 - 10:47 PM

Цитат

Bini би ли ми пояснила за какво се дава бирената мая и тя няква спец. за кучета ли е ? Извинете ме за невежеството но от доста време срещам това понятие / бирена мая / и не мога да намеря отговор . Ако не е специална ще ми кажеш ли кога се дава по колко и за какво . Много ти благодаря .

Бирената мая укрепва, дава се за витамини и апетит. Тя не е специално за кучета, можеш да я намериш в най-обикновена човешка аптека - на таблетки е и не е скъпа, малката опаковка е някъде +- 2,50.

#2033 Потребителят е офлайн   TokioHotel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2008 - 12:06 AM

МОД: За съжаление се наложи да трия мнение. Много моля човека който го е пуснал да премисли и да реши дали все пак не е по-добре форумът да не се завладява от скандали. Използвайте личните бележки за този спор, не го продължавайте повече. Темата ще остане заключена до утре, за да се охладят страстите.

Ето затова говорилнята е заключена до утре.
User's Signature

Качена снимка

Любителите на животни са особена порода хора,
хуманни и щедри духом, способни на дълбока съпричастност,
може би малко склонни към сантименталност и със сърца, големи колкото безоблачното небе.

#2034 Потребителят е офлайн   Arizona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2008 - 03:02 AM

Цитат

С извинение към Анук и останалите.Говорилнята я заключиха защото с мнението си с точни факти оборих заяжданията и обидата в лъжа едва ли не- на велкова спрямо мен и дъщеря ми.Просто не знаех че има привегилеровани форумки ;D
Рядко влизам след случая преставам обидно е -на един който се защищава с факти да се трият постове и да се говори за скандал а на другия заформил го да се оставят.
Изпращам ти на лични поста си който съм запазила за да се убедиш че няма нищо обидно или нецензурно което да е против правилата за ползване на форума.
User's Signature

Golden Nicol kennel

#2035 Потребителят е офлайн   El Patseto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2008 - 06:44 AM

Цитат

Цитат

Бирената мая укрепва, дава се за витамини и апетит. Тя не е специално за кучета, можеш да я намериш в най-обикновена човешка аптека - на таблетки е и не е скъпа, малката опаковка е някъде +- 2,50.

Благодаря за изчерпателния отговор , само остана да ми кажеш и по колко се дава и цена няма да имаш .  ;) Благодаря !

#2036 Потребителят е офлайн   Arizona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2008 - 10:03 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Благодаря за изчерпателния отговор , само остана да ми кажеш и по колко се дава и цена няма да имаш .  ;) Благодаря !

Сутрин и вечер по 1 таблетка Също много добре действа препарат на вет фарма за апетит хефе,но е значително по скъп но с много добро действие - специлно за кучета има го във вет линики и аптеки
User's Signature

Golden Nicol kennel

#2037 Потребителят е офлайн   El Patseto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2008 - 12:01 PM

Много ви благодаря за отзивчивоста .  :blink: Поздрави на Arizona i Bini

#2038 Потребителят е офлайн   Petyo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2008 - 12:31 PM

Може да е просто от смяната на сезоните. След 1-2 седмици няма да имаш проблеми . ако носа и е мокър и е жизнен няма закакво да се пристесняваш. Това че кучето ти си определя някакви режими е много добре според мен , както ако не изразходва много енергия през деня също яде много малко :)

#2039 Потребителят е офлайн   damyan86 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2008 - 06:53 PM

сега ще си взимам хъски на 2 месеца със 2-ра ваксина! Ще ми кажете ли кога се слагат следващите и дали мога да го разхождам сега, докато е малко? Мерси предварително!
P.S. Извинявам се ако въпроса е вече задаван, но не го открих!
User's Signature

Just Do It!!!  Качена снимка

#2040 Потребителят е офлайн   Илит Икона

• Негасена вар
  • Икона

Публикувано: 24 November 2008 - 07:00 PM

При всички положения, ако наистина има 2 ваксини, кученцето ще върви заедно със здравна книжка (някои му викат паспорт). Там са отбелязани датите на първите две ваксини.Ветеринарят ще определи датата на третата и готово. Ако няма паспортче, поне да ти кажат датата.
А иначе, моят вет не ми препоръча да извеждам кутрето преди третата ваксина и го спазих. Тук някой каза, че могло и 2 седмици след втората.
User's Signature

Ти си моето куче,
аз съм твоят човек!

Качена снимка

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Последна »