Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 26 January 2009 - 09:07 AM
Публикувано: 26 January 2009 - 10:36 AM
Айде успех, а и за това, че взимаш бебето на такава възръст и аз съм против, но хората нямаме търпение с някои неща и не знаем, че не само с нас трябва да се съобразяват. Но здраве да е. Грижете си се един за друг.
Публикувано: 26 January 2009 - 10:40 AM
Публикувано: 26 January 2009 - 10:54 AM
Публикувано: 26 January 2009 - 12:06 PM
Публикувано: 26 January 2009 - 01:42 PM
Аз имам един въпрос - на вас случвало ли ви се е ветеринаря да ползва странна схема на ваксиниране? Аз попитах във форума за ветеринарите и по-специално за ваксините, но никой доктор не каза нищо и за това реших да питам тук. Значи, вчера(25.01.09г) ни биха първата ваксина - NOBIVAC PUPPY DP(кучето беше вече на 51 дена, но ветеринаря каза, че трябва да минат 2 седмици от отбиването). Следващата е насрочена за 20.02.09г - 26 дена след първата, а навсякъде пише, че 2-рата ваксина се слага до 14-тия ден след първата. Та, вие как мислите - това проблем ли е? Не я изкарваме навън.
Публикувано: 26 January 2009 - 01:43 PM
Публикувано: 26 January 2009 - 02:10 PM
Какви са изискванията да притежаваш куче от кучилата на някой от трите развъдника, които всички така добре познаваме и на каква цена се търгуват рожбите им? Не искам да ми давате препратки към сайта на севените кучета, а искам конкретен отговор. Сещам се поне за трима човека, които ще ми го дадат. Не се впускайте в големи подробности.
Благодаря ви.
Публикувано: 26 January 2009 - 06:44 PM
Честно ви казвам, няма по добро от това, което съм чел. Повечето неща са авторски и хората толкова истински са написали всичко, че никой да не остане заблуден, при избора си на каквото и да е относно децата ни.
Направо искам да им ръкопляскам. Така, че за тези които не са го виждали, влезте, разцъкайте и се уверете.
Може да е някъв прост HTML на зелен фон обаче е най-добрата информация EVER. :palec:
Благодаря ви за вниманието.
Публикувано: 26 January 2009 - 09:20 PM
Цитат
Какви са изискванията да притежаваш куче от кучилата на някой от трите развъдника, които всички така добре познаваме и на каква цена се търгуват рожбите им? Не искам да ми давате препратки към сайта на севените кучета, а искам конкретен отговор. Сещам се поне за трима човека, които ще ми го дадат. Не се впускайте в големи подробности.
Благодаря ви.
Не съм от хората, които членуват в БКК "СК", ама ще ти отговоря поне това, което знам. Изискванията са да си добър стопанин, отговорен, загрижен и подготвен за кученцето. А не "изведнъж" да се окаже, че не си взел, както си мислел, плюшена играчка, ами живо животно, което яде, ака, пишка, цапа, играе си... Не говоря конкретно за никого от този форум! :)
Цените зависят от конкретния развъдник, както и от кученцето, което искаш да вземеш - дали е клас "домашен любимец" или "шоу клас" оказва влияние върху цената.
Публикувано: 26 January 2009 - 10:00 PM
Pet class - куче, което има шансове на ограничената Балканска сцена, но по скоро си е животно, с което имаш малки шансове "навън", но на улицата ще обираш аплаузите.
Благодаря ти Незнайната, но малко преди да ти видя поста попаднах на нужната информация случайно, но все още се интересувам от цените. Причината е, защото искам като препоръчвам породата на хората да имам под ръка всичката нужна информация и да им кажа от къде могат да си вземат сигурно куче без наследствени болести, щото никои не иска приятеля му да го изостави неочаквано. Надявам се Лени дори и от магазин да няма проблеми, но още не съм питал за родословието му и дали въобще има такова, най вероятно не, но все пак да опитам. Важното е че дори купен от магазин беше с благородна цел, защото сега е жив и здрав.
Публикувано: 26 January 2009 - 10:04 PM