Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 29 January 2009 - 02:21 PM
това е добре, може повръщането да се дължи на нещо което е опасло докато не гледаш или от преяждане..
във всеки случай го заведи до ветеринара, ако имаш съмнения някакви...
но пази го от цветята, някои имат доста токсични елементи в листата си ....
аз щях да питам... нали третата ваксина е за бяс?
как се хваща тази болест освен чрез ухапване?
Публикувано: 29 January 2009 - 02:55 PM
Иначе, третата ваксина не е за бяс, просто към третата ваксина често слагат и ваксина за бяс, но може и на 6 месечна възраст да я сложат. Това го преценява вет. лекар, при когото ходите.

JulyVell Siberians
Публикувано: 29 January 2009 - 03:17 PM
Публикувано: 29 January 2009 - 03:51 PM
Пиши утре какво е станало на прегледа..
Публикувано: 29 January 2009 - 06:29 PM
Публикувано: 29 January 2009 - 06:41 PM
Цитат
Успех. Аз още чакам Зита да "узрее" достатъчно, че да завъдя нещо зелено, но уви. Пък тя през април ще стане на 5 години;)
Публикувано: 29 January 2009 - 07:31 PM
И там е работата, че и може да се задавят. Мен поне ме предопредиха, че са за зрели кучета. Моя също има обаче му е среден размер, а не от малките, щото сигурно и той би се опитал да го глътне. До колкото знам едно зряло куче ебава майката на такъв кокал за няколко часа. А моя едвам му е олюштил ъгълчетата.
Айде успех и дано нямате проблеми за вбъдеще.
П.П.: Нашето възпаление се оказа няква инфекция от сорта на акнето при хората, нищо особено. Доктора ми даде нещо като нашата кислородна вода за промиване на рани и въобще възпаления. Единствения проблем, който констатира, че ножичната ни захапка е малко изкривена, ето още една причина да не се развъждат хъски-подобни. Ако някой е имал сходен проблем да пише. Доктора ми каза, че горната челюст е 2-3 мм по назад от колкот трябва и потвърди, че генетично, но ме успокои, че като порастне може да си дойде на мястото. Аз до сега се чудих защо все скърца със зъби това куче.
Публикувано: 29 January 2009 - 10:03 PM
Цитат
Цитат
Успех. Аз още чакам Зита да "узрее" достатъчно, че да завъдя нещо зелено, но уви. Пък тя през април ще стане на 5 години;)
О, милата тя :wub: Ние още от малки не закачаме цветята вкъщи, а откакто сме на двора минаваме покрай тях, прескачаме ги(поради голямата скорост, с която се движим) и чат пат настъпваме на майка ми цветната лехичка(рядко оживява някое но знаем че не е нарочно ;)
Публикувано: 30 January 2009 - 05:00 PM
Цитат
Не! Поне на мен не ми се е случвало въобще да пада. Вярно козината придобива един червеникав цвят, ако се намокри ,затова според мен е по-добре тип "планинско въже", въпреки ,че нямаме мисля скоро време да си вземем ;)
Публикувано: 30 January 2009 - 05:11 PM
Публикувано: 30 January 2009 - 07:22 PM
Така че бъдете така добри да ми кажете, какво мислите или направо да звъним на чичо ДОК?
Благодаря ви
Публикувано: 30 January 2009 - 07:29 PM
Може би е висок и около 41-44см. ;)
За витамините най-добре е да звъннете на чичо ДОК.
Иначе аз знам, че витамини не се дават постоянно (правят се почивки), особено щом кучето се храни с висок клас храна.
Ако вече е оздравял и се стабилизирал мисля, че няма нужда да продължаваш с тях.
Но все пак ветеринарят ви знае по-добре от мен какво е състоянието на Лени и от какво се нуждае :)
П.П.: Не пиши няколко мнения едно след друго, използвай "Промени"
Публикувано: 31 January 2009 - 11:19 PM
;) това беше на майтап разбира се.
Учи го от сега от малък да свиква с процудурата, за да ти е лесно после като порасне. гледай да не го скубеш и драскаш със зъбчетата на гребена или четката... нека разбере, че не е страшно. нареши го първо от едната страна, после нека малко почине ако се е притеснил и го нареши и от другата страна, за да не ходи рошав наполовина :P :meche:

JulyVell Siberians
Публикувано: 31 January 2009 - 11:22 PM
Публикувано: 31 January 2009 - 11:31 PM
П.П. имам предвид с сух шампоан или обикновенн ? дали не е малък ?
Публикувано: 31 January 2009 - 11:34 PM
Можеш да го забършеш с влажна кърпа, не е необходимо да го съпеш сега.
Иначе .. косъмът на четката трябва да е преди всичко - ... прав ;)
Ето тези от снимката ще ти свършат работа. И двете мисля, че са на фирмата Трикси.
Греблото го има и в едноредов вариант.

JulyVell Siberians