neznainata, в May 19 2009, 11:15 PM, написа:
Аз пак ще питам как нашийника ВОДИ до трахеята. Вие или не можете да четете, или само си търсите причини да се заяждате.
И runtime_error , с какви очи обясняваш какво е трахея, след като пишеш толкова неграмотно? То не бяха въСпаления, не бяха иСчезвания. Остава да напишеш само и "Згреши".
Huskypower, абсолютно съм съгласна!
Много си зле , но едва ли ще ми повярваш ! Ако нямаш идея къде се намира този орган си за оплакване и няма значение с колко правописни грешки пише някой тук.Ако искаш правилен правопис съвета ми е да се преместиш във форум по литература.
Huskypower , да вярвам на дипломиран лекар , а не на врачки и всезнайковци от форуми , които пишат анонимно. Вярвам на лекаря , както за себе си , така и за кучето си.Водя си животинката на лекар , защото кашля и се оказва проблем ларинкса и трахеята , който пак този лекар обясни с воденето на нашия дивак с нашийник. И пак той даде съвет да махнем нашийника и проблема изчезна. Казах реномирана клиника , не врачки , баячки и измислени кабинетчета с по една метална маса в тях.
И пак си противоречиш , защото кучето дърпа с хамут а не с нашийник !!!
neznainata , хайде учи то се е видяло