Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 03 November 2009 - 02:18 PM
Аз също, а и ветеринарят нищо не ми е казвал по този въпрос... просто попаднах на подобно изречение в отговори по темата отпреди година и нещо, затова попитах. Да се въползвам отново :Р - много скоро започват разходките (при късмет дори първата разходка ще е в сняг :) )... има ли някакъв конкретен начин, чрез който да науча дивата хубавица постепенно да си върши работите навън или тя сама постепенно ще свикне? Гледал съм пудел и болонки преди години, но при тях абсолютно всичко беше много по-различно.
Публикувано: 03 November 2009 - 03:03 PM
Публикувано: 03 November 2009 - 03:13 PM

Въпросът ми е вреди ли на кучовците,доколко и на какво точно климатика?Предполагам,ако има нещо вярно,то ще е във връзка с изсушаването на въздуха.Бях чела някъде мнения,че заради кучовците,собствениците им се лишават от климатик

И още нещо - така се случва,че първата ни разходка е след няколко дни,в почти минусовите(вече) температури,а кучо в момента живее на 24-26 градуса.Може ли да ми се разболее от рязката промяна в температурата,след като го изведа?
Публикувано: 03 November 2009 - 03:43 PM

Въпросът ми е вреди ли на кучовците,доколко и на какво точно климатика?Предполагам,ако има нещо вярно,то ще е във връзка с изсушаването на въздуха.Бях чела някъде мнения,че заради кучовците,собствениците им се лишават от климатик

И още нещо - така се случва,че първата ни разходка е след няколко дни,в почти минусовите(вече) температури,а кучо в момента живее на 24-26 градуса.Може ли да ми се разболее от рязката промяна в температурата,след като го изведа?
По мои наблюдения климатикът не оказва влияние върху хъски. И Абнър цял ден си седеше на топличко, а след това излизаше на студено, но много се радваше и не искаше да се прибира.
Публикувано: 03 November 2009 - 08:10 PM

Така че не виждам как климатик/печка ще пречат на кучето. ;)
Публикувано: 03 November 2009 - 09:02 PM

Публикувано: 06 November 2009 - 05:23 PM
+това сега времето се затопля, гледам си от Варна, не е никак студено в момента :)
Публикувано: 06 November 2009 - 08:00 PM
Според мен е излишно да питаш- ще чуеш два различни отговора и от двете страни, след това най- вероятно ще се заформи спор за кастрацията и за финал ти ще направиш това, което вече си си наумил/а...

Публикувано: 06 November 2009 - 08:47 PM

+това сега времето се затопля, гледам си от Варна, не е никак студено в момента :)
Той си ходи абсолютно навсякъде,през цялото време.И на двете големи тераси естествено - в момента на едната готвим,на другата простираме-Заедно с кучо

Направо ми се свИва сърцето като го видя да стои пред балконската врата или пред някой прозорец - седнал,неподвижен,зяпащ чайките.А днес като напече слънце пак така се залепи на остъклената врата - срещу слънцето.Още цели 3 дни до разходките...

Публикувано: 06 November 2009 - 11:07 PM

Напиши "кастрация" в търсачката на форума и чети.

Публикувано: 09 November 2009 - 11:34 AM
но нямам инфо как действа.
Тук има ли въобще такива?
Публикувано: 09 November 2009 - 11:45 AM
чиповете били 15 лв, но повече инфо нямам.
също така търся и дисаги за кучета. дали се продават при нас?
Публикувано: 11 November 2009 - 10:03 AM