Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#4581 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Публикувано: 10 February 2010 - 05:28 PM

QUOTE (MyHuskyDog @ Feb 10 2010, 03:54 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Незнам,може да е баячка тъпичък въпрос...но..
Искам да ви попитам за колко време научихте кучето си да ходи до тоалетна където трябва и какво му взехте за тази цел..тоест какво ползвате за негова тоалетна?

Вестници, вестници и пак вестници. Едните ги навивам и ги залепвам с тиксо, а с другите застилам. Тези с тиксото са за корекция, в случай, че я докопам да пишка, където не й е работа. От тях имам навсякъде (за да са ми под ръка). А в банята, при засланите вестници имам и чаша гранулки за възнаграждение... От тях се дава само в момента, в който я видя да си свършва работата в банята. За два-три дни се учи, въпреки че все още се изпуска от време на време в коридора. Най-лесно се учи, като първоначално й/му ограничите достъпа до няколко стаи, например една стая + коридора и банята. Също така, сутрин рано, или след хранене и игра, когато забоде нос в земята и започне да души, гледайте да го/я носите върху вестниците.

Ето все пак и една темичка за хигиенните навици: Цък wb_052.gif
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#4582 Потребителят е офлайн   MyHuskyDog Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 February 2010 - 05:40 PM

Благодаря много...
User's Signature

Качена снимка

#4583 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 10 February 2010 - 06:47 PM

Снощи Зина реши че трябва в 2 ам да вие eg_033.gif първо си помислих че сънувам, но после се посъбудих и разбрах че наистина е тя...вчера цял ден прави същото...а до сега никога не е виела през ноща винаги спи цяла нощ непробудно,дори когато се прибирам късно само си подава главата през колибката да види койе и пак ляга.Възможно ли е да е от пубертета и???Много е странна напоследък.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4584 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 February 2010 - 12:29 AM

Да не се е разгонила ?
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#4585 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 11 February 2010 - 10:54 AM

Цитат(Meto @ Feb 11 2010, 12:29 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Да не се е разгонила ?

И на мен ми мина през ума ама няма следи...може да е ПМС(пред менструален синдром) ab_041.gif и за това да е нервна.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#4586 Потребителят е офлайн   Chefo&Demon Икона

Икона за мнението  Публикувано: 17 February 2010 - 03:35 AM

Аз искам да питам как да науча кученцето ми да спи през цялата нощ, а не да се буди след час и половина сън и да не ми дава да спя... wacko.gif Пробвах да не му давам да спи през деня и да го уморявам, ама пак не става... eg_033.gif

#4587 Потребителят е офлайн   Athanna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Интереси: древни езици и култури, литература, свирене на пиано, пеене, музика, писане (поезия и кратки форми), short movies making, фотография, фотообработка, рисуване, танцуване, white sensations, джаз, цветя и животни
Икона за мнението  Публикувано: 17 February 2010 - 03:52 AM

QUOTE (Chefo&Demon @ Feb 17 2010, 03:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Аз искам да питам как да науча кученцето ми да спи през цялата нощ, а не да се буди след час и половина сън и да не ми дава да спя... wacko.gif Пробвах да не му давам да спи през деня и да го уморявам, ама пак не става... eg_033.gif

При някои е така първите дни или първата седмица, до момента, в който бебокът се успокои. При нас нямаше такива проблеми и гадината си беше тихичка и добричка в това отношение... На няколко пъти се опитваше нещо да ми "каже" посреднощ, но само спусках ръка от леглото, за да я погаля и по този начин да й покажа, че съм до нея - и така спря.
User's Signature

The best compliment they made me ever, is that we look very much alike with my dog.
~Athanna

#4588 Потребителят е офлайн   Chefo&Demon Икона

Икона за мнението  Публикувано: 17 February 2010 - 04:45 AM

А може ли да е от това, че му давам късно да яде...? Разпределил съм му храненията 5 пъти през деня и последното е точно преди да стане време за лягане... Просто забелязах, че тази нощ, като се събуди, го заведох да се изходи и после пак легна да спи...

#4589 Потребителят е офлайн   Spikes Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2010 - 09:23 AM

Ако от скоро е при вас, нормално е

При нас само 1вият път беше така.
А това за яденето, според мен не е от това, на моят когато му дам да яде и заспива веднага след това.

#4590 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 February 2010 - 08:56 AM

Цитат(Chefo&Demon @ Feb 17 2010, 03:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
А може ли да е от това, че му давам късно да яде...? Разпределил съм му храненията 5 пъти през деня и последното е точно преди да стане време за лягане... Просто забелязах, че тази нощ, като се събуди, го заведох да се изходи и после пак легна да спи...

Ама това е куче, не е човек, какво очакваш, да го сложиш в кревата и сутринта да го събудиш с кафето dry.gif
а относно хигиената, наща я научихме за по малко от седмица.....и в линка който ти е дала Athanna има достатъчно инфо...
а моя съвет е да не му оставаш храната там където са му вестниците..........мисля че и на теб няма да ти е приятно да се храниш там където "правиш тортички" rc_036.gif
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#4591 Потребителят е офлайн   Chefo&Demon Икона

Икона за мнението  Публикувано: 20 February 2010 - 05:11 PM

Цитат(vinek @ Feb 18 2010, 08:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Ама това е куче, не е човек, какво очакваш, да го сложиш в кревата и сутринта да го събудиш с кафето dry.gif
а относно хигиената, наща я научихме за по малко от седмица.....и в линка който ти е дала Athanna има достатъчно инфо...
а моя съвет е да не му оставаш храната там където са му вестниците..........мисля че и на теб няма да ти е приятно да се храниш там където "правиш тортички" rc_036.gif

Мисля, че ме бъркаш с някой... Никъде не съм казал, че имам проблем с изхождането му... Много добре знам къде да сложа храната и вестниците и как да го науча къде да си върши нуждите... Проблема ми е свързан с това, че не иска да спи през нощта и не видях някъде да даваш предложения относно това... Чети малко преди да оставяш глупави коментари... dry.gif

#4592 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 February 2010 - 06:06 PM

Повече игра, повече занимавки= по- малко енергия и повече сън
smile.gif

#4593 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 February 2010 - 08:26 PM

Цитат(Chefo&Demon @ Feb 20 2010, 05:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мисля, че ме бъркаш с някой... Никъде не съм казал, че имам проблем с изхождането му... Много добре знам къде да сложа храната и вестниците и как да го науча къде да си върши нуждите... Проблема ми е свързан с това, че не иска да спи през нощта и не видях някъде да даваш предложения относно това... Чети малко преди да оставяш глупави коментари... dry.gif

Мисля, че палиш без контакт ама тва е отделна тема. По-темата отгвора ти във въпроса. Нормално е кучето като хапне да дремне малко (през това време храносмилателната система работи и познай какво следва). Събужда се от нужда да изкара крайния продукт. Но в същото време той вече е починал и зареден с нова енергия. Поне това за мен е логичното. Пробвай така последната му порция да не е много късно. Да има време да го смила и изкара преди ти да си легнеш и така. То и при мен се става понякога през 3 часа от скимтене на па не го виждам като фатално. Всяко бебе се събужда да пореве. Въпроса е да не е систематично. И ти да вземеш мерки за това.
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#4594 Потребителят е офлайн   husko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2010 - 09:07 PM

Закс първият му ден каато спа и неможах да спа само се надигаше искаше да се размотава и нможах да спя чак сутринта в 5 успях ab_041.gif ab_041.gif ама сега дори понякога се оспива до късно af_089.gif
User's Signature

Качена снимка

#4595 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 February 2010 - 11:48 PM

Цитат(Chefo&Demon @ Feb 20 2010, 03:11 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(vinek @ Feb 18 2010, 08:56 AM) <{POST_SNAPBACK}>

Ти май не разбра, че не всичко е за теб, но защо да споря, те са казали хората: по-добре не спорете с глупака, защото хората няма да забележат разликата......и без това отдавна съм спрял да пиша "ГЛУПАВИ" коментари, само чета какви неща побликувате и на колко компетентни се правите с "УМНИТЕ " си въпроси, без дори да си направите труда да отделите 5 минути да почетете преди да питате rc_036.gif
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#4596 Потребителят е офлайн   vangel Икона

• Member
  • PipPip

Икона за мнението  Публикувано: 21 February 2010 - 03:22 AM

Здравеите реших да кача някоя снимка на моиа лубимец за да може да изкажето коментарите си понеже предниа пат ми харесаха доста а и сега цветат му пчти се промени нацяло.

П.С. Приемам всякаква критика :) сащо така датата е нереална по вина на апарата хахаха.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4597 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2010 - 10:54 AM

Абе човек , защо се занимаваш с глупости.
Гледай си кучето и му се радвай , какво ти пука какво мислят другите?
User's Signature

Качена снимка

#4598 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2010 - 11:10 AM

Искам да питам хората на които кучетата им са над 1 годинка , дават ли им Ca всеки ден?
User's Signature

Качена снимка

#4599 Потребителят е офлайн   vangel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 February 2010 - 11:20 AM

ме бе не ми пука просто му се радвам мнлого затова

#4600 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 February 2010 - 11:29 AM

Сладур е твоят Аксел продължавай да му се радваш и да не ти пука какво говорят хората ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 228
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема