Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 24 July 2010 - 05:10 PM
Мисля, че има логика, защото ако нямаш хъски или наблюдения върху породата принципно как ще дадеш адекватен отговор или съвет? А в случая спама и иконките нямат нужда от коментар.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 24 July 2010 - 05:56 PM
Ванеса се храни с Royal Canin - Medium adult, но получава и готвена храна. Тя по принцип е от хъскитата с "по-постна" козина, и това си и е генетична даденост. Не я къпя с никакви специални шампоани за обем, дори честно казано много рядко и се случва да е къпана. (без да броим къпането в реката)
Къпят се само мръсните кучета, тя си ми е чиста
хихихи
Къпят се само мръсните кучета, тя си ми е чиста

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
Публикувано: 24 July 2010 - 06:20 PM
Никъде не съм казала, че нямаш, чети добре

JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
Публикувано: 24 July 2010 - 06:37 PM
Huskypower, в 24 July 2010 - 05:15 PM, написа:
Мисля, че има логика, защото ако нямаш хъски или наблюдения върху породата принципно как ще дадеш адекватен отговор или съвет? А в случая спама и иконките нямат нужда от коментар.
Все пак е доста индивидуално, както е и за всички породи кучета.
Моето куче винаги си е било кротнато и не е правило бели, като изключим яденето на цвета.
Смятам, че важи за всякакви кучета.
Публикувано: 24 July 2010 - 10:46 PM
Нашите кучета се хранят с различни марки ( според кучето ) а Ида конкретно беше на Еукануба но сега минава на една специална храна на Нутрам Голд за регулиране на теглото,че както я видя...лекинко се е ояла
Козината както каза и Huskypower е ген, а з реша Ида един път седмично винаги срещу косъма а когато се къпем за изложба или не използвам само козметика на All System и много важната част е,че аз не я оставям да се самоизсуши а я суша с сешуар със студена струя срещу косъма.

Публикувано: 25 July 2010 - 05:34 PM
Здравейте. Храня кучето си с Royal Canin Medium Junier. Вчеря бяхме с едни приятели на една вила и организирахме нещо като хъсешка среща :D ... Та въпросът ми е дали трябва да се дава на малкото допълнително таблетки калций, защото вета ми каза, че щом го храня с висок клас храна не е нужно. Но собствениците на две от кучетата ми казаха, че независимо от храната трябва да им се дава и калций против рахит. Какво е мнението ви?