xael, в 03 December 2010 - 07:39 AM, написа:
Не мисля, че това е проблема. По-скоро си е до куче. Никой не е стоял нон стоп с Джек докато беше бебе и докато растеше, но той вкъщи няма начин да се изпусне.Най-демонстративно си застава на вратата и почва да скимти, ако е на зор. Няма значение какво му става в корема. По едно време се опитвах да го науча да ходи на терасата, ако има зор през нощта, обаче резултатът беше, че се въртя половин час и пак се върна да ми скимти на главата.
При нас е същото. Няма бани, няма тераси - те си искат навънка да си вършат работите! Най-гадно ми е през нощта - който от двамата има зор, застава до главата ми и лекичко с мокър нос ме побутва, ако не реагирам пак и пак и пак и естествено аз ставам! Мъжът ми никога не го тормозят, защото знаят, че при мен номера минава!
Ахак като беше малък, вършеше нещата на вестници в банята, която стоеше отворена непрекъснато, независимо дали сме в къщи или не. Там се беше научил и никога не се изпусна другаде в апартамента!
Ник дойде по-голям при нас и не се е налагало да слагам вестници, само гледах да ги разхождам по-честичко, защото просто си беше все пак малък и не можеше да стиска дълго време! Сега ако им се наложи да стоят и 10ч. сами - няма проблем, стискат, чакат и знаят, че прибера ли се - веднага излизаме!