Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 14 March 2008 - 10:47 AM
Хубаво е да знаеш какво му има да се лекувате,за не става по-лошо по-натам. :blink:
Публикувано: 14 March 2008 - 12:54 PM
Срещу повръщане и по-рядко ако съм давала и препечена силно филийка,бисквити.
По принцип съм привърженичка на народните средства за лечение и не съм давала на Тара досега никакви лекарства, освен необходимите за обезпаразитяването + задължителните ваксини.Ако кучето е добре гледано и проблемът не е наистина сериозен, то неговата имунна система и възстановителни сили ще се справят сами.
Прекаленото насищане на растящия организъм с хапчета не може да не уврежда органите, които поемат и преработват тези химии. :- Ами както и при хората.
Публикувано: 14 March 2008 - 01:02 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 03:47 PM
Иначе при разстройство е добре да се дава не ориз, а оризова вода (от сварения ориз).
Ако слагаш йод във водата... товя трябва да е една капка (с капкомер) на 200-300 грама, примерно. Най -добре си е консултация с добър доктор, защото човек никога не знае в кой момент е започнало нещо наистина лошо.

JulyVell Siberians
Публикувано: 14 March 2008 - 06:58 PM
понеже самото "разкопчаване" и после слагане на нашийника е адски трудно а не виждам друг начин.Нашииника е с десет подотделения :rolleyes: които могат да се махат и исках да попитам дали от там се откопчава и слага нашийника или трябва просто да мушна главата на кучето през напийника ?
Публикувано: 14 March 2008 - 07:50 PM
Публикувано: 14 March 2008 - 08:55 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 15 March 2008 - 11:21 AM
Закопчаването ми е направено допълнително, с финна заварка и се откача и закача с винтово завъртане.Така съм го направила, че да не я души.Много съм доволна от него, понеже Тара не може да го маха и не може да го прегризва.Преди него ми прегриза един куп каишки и кожени и платнени: само с него е навън, а в къщи й го махам.
Публикувано: 15 March 2008 - 05:17 PM
Цитат
Според мен изчакай да стане поне на 6 - 7м. и то пак за постепенни бавни тренировки. Сега наблеглете на основните команди - ела тук, редом или ред...и т.н.
Публикувано: 15 March 2008 - 10:12 PM
И още нещо. На колко дена може да се определи цвета на очичките на кученцата?
Не се гледат само родителита, а прадедите, именно затова е необходимо родословието, там пише какъв цвят на козината са имали прадедите и какви очи ;)
Публикувано: 15 March 2008 - 10:44 PM
Цитат
За очите - още не съм видяла такова родословие. Ама нали никой не знае всичко, та все нещичко ново винаги може да се научи. B)

JulyVell Siberians