Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#5741 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 27 February 2011 - 08:49 PM

Да прав си за това, но ако кучето ти е хъски това, че отвора е в средата няма много да му пука. Зина почти винаги спи с главата показана на вън или някоя част от тялото и се подава ( за да сийрджийства ). Случвало се е и в най-големите студове да спи върху леда. Така че не се притеснявай. Но найстина ще е по- добре отвора да е в стрни.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5742 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2011 - 09:13 PM

Показване на мнениетоnushcho, в 27 February 2011 - 06:58 PM, написа:

Показване на мнениетоДизел, в 27 February 2011 - 06:38 PM, написа:

Някой може ли да ми даде размери на колиба за Хъски, понеже съм подхванал, че не мога да преценя как ще се чувства добре... :dry:

Ето в тази тема съм описала моята къщичка за Зина,но имай в предвид че е доста по-голяма от необходимото. Вътре спокойно спинкат Зина (хъскито), Чарли (английски сетер) и Нира (колкото Зина само че с по-къси крачета)
http://forum.dog.bg/...81%D0%BA%D0%B8/
Пускам ти линкове и за други теми които намерих но не съм ги чела и незнам какво има вътре.
http://forum.dog.bg/...B4%D0%BE%D0%BC/
http://forum.dog.bg/...B1%D0%BA%D0%B0/
http://forum.dog.bg/...B5%D1%82%D0%B0/

Супер, нашата ще е 80ш/100д и височина още не сме нагодили, но мисля, че 70-75 ще е добре!

Още сме в начална фаза, но ще гледам да заснема как вървят нещата... ще започна от първата сглобка!

Ще видим при нас къде ще е отвора... и аз го мисля в страни до стената :)
User's Signature

Качена снимка

#5743 Потребителят е офлайн   pebals Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2011 - 08:18 PM

[/quote]
Супер, нашата ще е 80ш/100д и височина още не сме нагодили, но мисля, че 70-75 ще е добре!

Още сме в начална фаза, но ще гледам да заснема как вървят нещата... ще започна от първата сглобка!

Ще видим при нас къде ще е отвора... и аз го мисля в страни до стената :)
[/quote]

ти кога ще си имаш кученце и ще го снимаш...:) нали сега трябваше да е при теб скоро

#5744 Потребителят е офлайн   SLiporT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 March 2011 - 03:04 AM

Значи имам няколко въпроса предложете ми храни витамини и т.н нещо които да правят кучето по масивно по-силно физически.Кучето ми е доста агресивно без значение какво е кучето от другата страна налита питбул , ротвайлер , немска овчарка и др кучето се спуска и търси винаги врата както сам го научил което ме радва,но го искам да е по силно физически не използвам кучето за боеве просто искам да е максимално огромно на 6 месеца и половина е

#5745 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 March 2011 - 03:17 AM

Анаболи.., стероиди...!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

#5746 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2011 - 03:19 AM

Показване на мнениетоSLiporT, в 01 March 2011 - 02:09 AM, написа:

Значи имам няколко въпроса предложете ми храни витамини и т.н нещо които да правят кучето по масивно по-силно физически.Кучето ми е доста агресивно без значение какво е кучето от другата страна налита питбул , ротвайлер , немска овчарка и др кучето се спуска и търси винаги врата както сам го научил което ме радва,но го искам да е по силно физически не използвам кучето за боеве просто искам да е максимално огромно на 6 месеца и половина е

:dry: :dry: :dry:

Хъскито не е куче за избиване на комплекси ..

Другия път си купи Кангал и като стане на 6 месеца ще е по-масивно и по-силно физически... :eg_033: :eg_033: :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

#5747 Потребителят е офлайн   SLiporT Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 March 2011 - 03:32 AM

какви комплекси аз него пускам да се бие искам го да е по едро това е

#5748 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 March 2011 - 06:44 AM

Определено си сбъркал породата. Надали и ще си направиш да прочетеш стандарта.
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#5749 Потребителят е офлайн   Aron_Gb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2011 - 04:04 PM

Кучето ми е доста агресивно без значение какво е кучето от другата страна налита питбул , ротвайлер , немска овчарка и др кучето се спуска и търси винаги врата както сам го научил което ме радва...

Това ли те радва?!? Ами ако мен ме радва да извадя пистолет и да ти гръмна кучето на място, как ще се чувстваш?... Бива бива простотии... :eg_033:
User's Signature

Качена снимка

#5750 Потребителят е офлайн   piron45 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2011 - 06:35 PM

Показване на мнениетоSLiporT, в 01 March 2011 - 12:09 AM, написа:

Натъпчи го с анаболи и стероиди и го прати на фитнес :db_046:

Сега сериозно, ти добре ли си бе човече, наистина ли ги мислиш тия дивотии дето ги пишеш ? Никое куче не заслужава да го използват за гладиатор независимо от породата. Като си искал голямо куче що не си взе Кавказец или Шарпланинец, а може и Алабай. Явно много държиш другите да се страхуват от теб, от кучето ти или от двамата заедно :ab_041:
Ето на това му се казва избиване на комплекси за малоценност. Като искаш да се страхуват от теб натъпчи се ти с анаболи и направи гладиаторски мускули. Може пък и да уплашиш някой :smile:
Ако не обичаш кучето си , не го измъчвай и го дай на някой дето ще го обича такова каквото е.
В този форум не се толерират начинаещи гладиатори.
User's Signature

Качена снимка

#5751 Потребителят е офлайн   nushcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Животни, архитектура, изкуство, рисуване, фотография, история, музика, пътуване, забавление:)))
Публикувано: 01 March 2011 - 06:40 PM

Ужас мен ми се плаче от това... "се спуска и търси винаги врата както сам го научил което ме радва"... Как може да искаш кучето ти да е агресивно и да налита на други кучета?!?!?!? Що за простотия? Само на проблеми си го научил, не осъзнаваш ли? Или може би ще се радваш да разкъса някой домашен любимец на дете разхождащо се из парка? Ужас извратена работа ако наистина това те радва :ud_009: Съжалявам животното че е попаднало на стопанин като теб :dh_188:
Гласувам да се въведен закон в който ясно и точно да се казва, че хората преди да си вземат куче трябва да минат психо тест. И ако тренират кучето си да бъде агресивно и да убива (освен ако не е сужебно полицейсно) да бъдат криминализирани!!! Глобии глобиии, затвор това му е майката!
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#5752 Потребителят е офлайн   Flawless Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2011 - 06:59 PM

Показване на мнениетоAron_Gb, в 01 March 2011 - 03:09 PM, написа:

Кучето ми е доста агресивно без значение какво е кучето от другата страна налита питбул , ротвайлер , немска овчарка и др кучето се спуска и търси винаги врата както сам го научил което ме радва...

Това ли те радва?!? Ами ако мен ме радва да извадя пистолет и да ти гръмна кучето на място, как ще се чувстваш?... Бива бива простотии... :eg_033:

Всъщност няма за какво да стреляш по кучето, защото то не е виновно за нищо! За застрелване е стопанина!!! Защото аз него бих застреляла, и ще си го лежа с кеф, защото изродите са станали с един по-малко . . . Хъскито няма как да го направиш огромно и масивно, то си е такова каквото си е - средна порода! Дай го на някой, който ще го обича и се застреляй! (Това е към автора на въпроса!)
User's Signature

Качена снимка

#5753 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2011 - 07:05 PM

Кучето му налита и на малки деца най вече... не знам обаче... колкото по-бързо се разкара въпросния потребител от форума толкова по-добре, в главата му не влиза нищо, изписах цял роман на лично и той пак си знае... ще го държа изкъсо ... дръж го, ***!

Мод: Отново редакция. Ако трети път ми се наложи да оправям твой пост, ще получиш почивка от форума за 2 седмици.
User's Signature

Качена снимка

#5754 Потребителят е офлайн   piron45 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 March 2011 - 08:54 PM

nushcho, това да не е оня симпатяга с различните имена във форума ? Не е лошо МОД да ги проверява такива и да ги елиминира. Няма смисъл от дразнители пишещи глупости по темите из форума.
User's Signature

Качена снимка

#5755 Потребителят е офлайн   valio69 Икона

Публикувано: 01 March 2011 - 10:18 PM

Здравейте,от около 10 дена съм собственик на хъски,на 1год.и4месеца.Аз лично не бях много "въодошевен " от идеята да гледам куче у дома.Преди имах немска овчарка и като почина(от старост) го преживяхме много тежко.От тогава се бях "зарекал"да не вземам домашен любимец,но сина ми беше пощурял на тема хъски.Така,кучето е вече факт,в самото начало се притеснявах дали ще свикне с нас?Този въпрос отпадна още на 2 ден,кучо е страшно любвеобилен.Проблема е от друго естество,явно е бил гледан на двора в клетка и за него беше нещо естественно да се изходи в къщи.За една седмица успях да го убедя,че това,което прави не е правилно.Но когато остане преди обят сам в къщи и познай.Навсякъде е оплескал.Имам чувство,че прави нарочно.Моля помогнете,видях се в чудо,жената взе да мърмори и с право.Как да изляза на глава с тази ''Гадина"?Вече е голям разбира всичко мисля,че прави на пук затова,че остава сам.
А ето го и него http://img46.imagesh.../img1352wx.jpg/

#5756 Потребителят е офлайн   Rони Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 12:07 AM

толкова е красив, че направо му е позволено да прави каквото си иска...
чувал съм за памперси за кучета, които се лепят на пода и така се приучвали. Можеш да пробваш и с наказания, но ако го прави нарочно си е проблем, трябва да знае кой командва парада.

#5757 Потребителят е офлайн   Нара Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2011 - 12:13 AM

Достатъчни ли са му разходките? Може би ако кучето е живяло навън, не толкова го притеснява вашата липса, колкото затвореното пространство... :ba_025:

#5758 Потребителят е офлайн   Huskypower Икона

• Rebel At Heart!
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 01:29 AM

Често хората мислят, че кучетата го правят нарочно. Но те ... често го правят от стрес, когато остават сами. Разхождайте го добре преди излизане и му дайте още време. Кучето е младо, ще се научи.
User's Signature

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians

For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!

Качена снимка

#5759 Потребителят е офлайн   m_stoilkov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 March 2011 - 04:27 AM

Valio69 в последните две мнения се крие истината .Кучето ти е страшно красиво .Душицата иска разходка повечко и по често докато свеикне да си върши работта вънка.По принцип това е порода която иска здрави крака и повечко време .Аз и жена ми сме на смени и почти не остава "сам в къщи".Работата ми е такава мам доста свободно време и го повечето го прекарвам с Аксел и семейството си.Ако имаш възможност сутрин преди работа го сваляй например да се изходи по голяма нужда ,да изцеди резервоарчето колкото може повече.Побяд ако има някй у дома ви да го свали пак .следобеда пак и вечер пак за да привикне .Аксел го взех на два месеца и беше живял на двор (верно е малък) но за две седмици се научи да си ачка навънка.До 4 тия месец вече много радко пишкаше вътре.От 5 тия вече никак не пишка и не ака вътре.Много бързо се научи но аз бях в отпуска цял месец и го свалях на й напред през час полсе през два ,през три и така го научих да слиза три пъти на ден.Като гледам твоето е голямо но съм убеден че с малко настояване и не наказания а поощрения за добре свършена работа ше имаш добър резултат.Далече съм обаче от мисълта да не му се караш на животинчето но в умерено строг тон.Нервите нема да помогнат.

#5760 Потребителят е офлайн   valio69 Икона

Публикувано: 02 March 2011 - 02:40 PM

Благодаря на всички за отзивите,но не бих казал,че му са малко разходките.Сутрин синът ми го разхожда поне по 1ч,по обят също,вечер задължително 2пъти.Надявам се с времето да привикне с мисълта,че от време на време се налага да остава сам.

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни